Ljubav dizajnerice Victorije Beckham i njezina supruga Davida traje od davne 1997. godine.

Galerija


Bračni par Beckham jedan je od najdugovječnijih na zvjezdanom nebu.

Vezani članci Romeo Beckham (Foto: Profimedia) 17-godišnji sin slavnog para već mijenja cure kao na traci: Holivudsku glumicu ostavio je zbog ove plavuše David Beckham (Foto: Profimedia) Supruga ga je dobro istrenirala: Beckham na košarkaškoj utakmici micao pogled s navijačica

Ljubav modne dizajnerice Victorije Beckham i njezina supruga, umirovljenog nogometaša Davida traje od davne 1997. godine nakon što su se upoznali na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici.

David je i ranije otkrio prijateljima kako se želi oženiti Victorijom kada ju je vidio na fotografiji. Ona je tada bila dio planetarno popularne skupine Spice Girls, a golupčići su sudbonosno da izgovorili dvije godine kasnije u Irskoj. Danas imaju četvero djece te izgledaju sretno i zaljubljeno kao i prvog dana, a to su dokazali i sinoć na dodjeli Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Elegantni i modno usklađeni kao uvijek, Beckhamovi su rado pozirali zajedno držeći se za ruke, no u njihovu braku nisu baš uvijek cvjetale ruže. Tako je njihov odnos bio ozbiljno uzdrman 2004. godine kada je otkrivena Davidova afera s asistenticom Rebeccom Loos. Cijeli je svijet mjesecima pisao o ljubavnici najveće nogometne zvijezde, a ona je novinarima ponosno pokazivala poruke koje joj je slao.

Prvi put fotografi su ih uhvatili zajedno sredinom rujna 2003. godine prilikom izlaska iz jednog madridskog noćnog kluba, no u javnost je odmah izašla izjava Beckhamovih kako su sve laži i kako je u njihovu braku sve u najboljem redu. Nekoliko mjeseci kasnije, kada je afera bila na vrhuncu, saznalo se kako su tu večer ljubavnici proveli u njegovu apartmanu u hotelu Santa Mauro. Navodno je inače staložena Victoria bila vrlo uznemirena zbog Rebecce, a jednom ju je prilikom čak nazvala te zaprijetila da se kloni njezina supruga.

Ubrzo je Rebecca Loos dobila novi angažman u agenciji, no David je pod pritiskom Victorije odlučio angažirati drugu PR agenciju. Konačno, Loos je izgubila strpljenje te javno progovorila o aferi. Bilo je to uoči božićnih praznika kad se Victoria s djecom, svojim roditeljima i sestrom te Davidovim ocem i majkom pripremala za zimovanje u Švicarskoj, gdje im se trebao pridružiti i David. Navodno je Victoria odletjela u suzama, dok je David dao kratku izjavu za medije.

"Posljednjih nekoliko mjeseci morao sam čitati presmiješne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primjer. Istina je samo da sam sretno oženjen te imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice", izjavio je nogometaš, koji time nije demantirao glasine o prijevari. Kako tvrde izvori bliski paru, Victoria nikada nije planirala ostaviti Davida, pa je par svom braku dao drugu šansu u Madridu i uspio.

2009. godine otkriveno je i kako je Rebecca biseksualka te kako je, među ostalim, bila u vezi s manekenkom Jenny Shimizu, koja je godinama ljubovala i s Angelinom Jolie. Ipak, dani slave za Rebeccu pali su u zaborav kada se stišala priča oko prijevare..

Gdje je bivša ljubavnica danas? Rebecca živi u Norveškoj, udala se, ima dvoje djece te je u potpunosti posvećena zdravom životu i vježbanju, točnije jogi. "Divlji dani su iza mene", zaključila je u jednom intervjuu.

Naša glumica i redateljica progovorila o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom

Možda se nije svima svidjela, no životna priča nove Miss svijeta doista je predivna

Visoke crvene čizme i kratka haljina bile su dosta da ova ljepotica izazove pomutnju na društvenim mrežama