Gdje je nestala Rebecca?

Beckham danas svoju Victoriju ne ispušta iz ruku, no sjećate li se žene s kojom ju je mjesecima varao?

David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Profimedia) +0 Rebecca Loos i David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Ljubav dizajnerice Victorije Beckham i njezina supruga Davida traje od davne 1997. godine.

Bračni par Beckham jedan je od najdugovječnijih na zvjezdanom nebu.

Pogledaj i ovo Rebecca Loos svi opet govore o njoj! Pogledajte kako danas izgleda žena koja je umalo uništila Davida Beckhama, njihovu aferu opisala je u detalje i ne kaje se ni zbog čega!

Ljubav modne dizajnerice Victorije Beckham i njezina supruga, umirovljenog nogometaša Davida traje od davne 1997. godine nakon što su se upoznali na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici.

David je i ranije otkrio prijateljima kako se želi oženiti Victorijom kada ju je vidio na fotografiji. Ona je tada bila dio planetarno popularne skupine Spice Girls, a golupčići su sudbonosno da izgovorili dvije godine kasnije u Irskoj. Danas imaju četvero djece te izgledaju sretno i zaljubljeno kao i prvog dana, a to su dokazali i sinoć na dodjeli Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Elegantni i modno usklađeni kao uvijek, Beckhamovi su rado pozirali zajedno držeći se za ruke, no u njihovu braku nisu baš uvijek cvjetale ruže. Tako je njihov odnos bio ozbiljno uzdrman 2004. godine kada je otkrivena Davidova afera s asistenticom Rebeccom Loos. Cijeli je svijet mjesecima pisao o ljubavnici najveće nogometne zvijezde, a ona je novinarima ponosno pokazivala poruke koje joj je slao.

Prvi put fotografi su ih uhvatili zajedno sredinom rujna 2003. godine prilikom izlaska iz jednog madridskog noćnog kluba, no u javnost je odmah izašla izjava Beckhamovih kako su sve laži i kako je u njihovu braku sve u najboljem redu. Nekoliko mjeseci kasnije, kada je afera bila na vrhuncu, saznalo se kako su tu večer ljubavnici proveli u njegovu apartmanu u hotelu Santa Mauro. Navodno je inače staložena Victoria bila vrlo uznemirena zbog Rebecce, a jednom ju je prilikom čak nazvala te zaprijetila da se kloni njezina supruga.

Ubrzo je Rebecca Loos dobila novi angažman u agenciji, no David je pod pritiskom Victorije odlučio angažirati drugu PR agenciju. Konačno, Loos je izgubila strpljenje te javno progovorila o aferi. Bilo je to uoči božićnih praznika kad se Victoria s djecom, svojim roditeljima i sestrom te Davidovim ocem i majkom pripremala za zimovanje u Švicarskoj, gdje im se trebao pridružiti i David. Navodno je Victoria odletjela u suzama, dok je David dao kratku izjavu za medije.

"Posljednjih nekoliko mjeseci morao sam čitati presmiješne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primjer. Istina je samo da sam sretno oženjen te imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice", izjavio je nogometaš, koji time nije demantirao glasine o prijevari. Kako tvrde izvori bliski paru, Victoria nikada nije planirala ostaviti Davida, pa je par svom braku dao drugu šansu u Madridu i uspio.

2009. godine otkriveno je i kako je Rebecca biseksualka te kako je, među ostalim, bila u vezi s manekenkom Jenny Shimizu, koja je godinama ljubovala i s Angelinom Jolie. Ipak, dani slave za Rebeccu pali su u zaborav kada se stišala priča oko prijevare..

Gdje je bivša ljubavnica danas? Rebecca živi u Norveškoj, udala se, ima dvoje djece te je u potpunosti posvećena zdravom životu i vježbanju, točnije jogi. "Divlji dani su iza mene", zaključila je u jednom intervjuu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Damir Josipović i Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Luka Nižetić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Prestava Kurlani (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Naša glumica i redateljica progovorila o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Ponce de Leon (Foto: Instagram) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) +6 Vanessa Ponce de León (Foto: Profimedia) Celebrity Možda se nije svima svidjela, no životna priča nove Miss svijeta doista je predivna

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +5 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Visoke crvene čizme i kratka haljina bile su dosta da ova ljepotica izazove pomutnju na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene