Zbogom Los Angeles!

Beckhamovi prodali luksuznu vilu i pritom brutalno zaradili!

Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Victoria Beckham (Foto: Instagram) Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Getty Images) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David i Victoria Beckham odlučili su prodati svoju luksuznu kuću, nakon što je on osnovao nogometni klub.

Jedan od najpoznatijh i najmoćnijih parova današnjice, bivši nogometaš David Beckham i bivša "spajsica" Victoria Beckham prodali su svoju luksuznu kuću u Los Angelesu za vrtoglavih 25 milijuna britanskih funti.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Njihov luksuzan, sada već bivši dom, sastojao se od šest spavaćih soba, devet kupaonica, knjižnice, glazbene sobe, a naravno imao je i bazen.

David i Victoria vilu sagrađenu u talijanskom stilu kupili su 2007. godine za 17 milijuna funti, nakon što je on potpisao ugovor vrijedan 190 milijuna funti s LA Galaxyjem, što znači da su prodajom popunili budžet za 8 milijuna funti. Kupac kuće nije zasad poznat. 

Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Bivši dom Beckhamovih (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Obitelj Beckham više će vremena provoditi na Floridi gdje je David osnovao vlastiti nogometni klub Internacional de Futbol Miami, odnosno Inter Miami pa je to vjerojatno jedan od razloga zašto su se odlučili na prodaju dosadašnjeg doma u kojem su uživali.

U istoj je kući nekada živjela slavna holivudska glumica Meg Ryan.

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene