Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavna Versace vila dugo je tražila svog kupca, a sada su Beckhamovi odlučili iskeširati nekoliko milijuna i pripisati je u svoje vlasništvo.


Poznati par David i Victoria Beckham kupili su slavnu vilu talijanskog dizajnera Giannija Versacea u Miamiju za 60 milijuna dolara.

Vezani članci David i Victoria Beckham Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila David Beckham - 1 Stiže poslastica za ljubitelje Davida Beckhama i njegove obitelji, otkrivaju se detalji koje javnost dosad nije znala

Gianni je kuću, poznatu i kao 'Casa Casuarina', kupio 1992. godine za 10 milijuna dolara, ali je potrošio još 33 milijuna na kupnju dodatne kuće pored kako bi ih obje renovirao i pretvorio u veliki posjed.

Otvorena vrata glamura i kiča: Dobrodošli u vilu s 24-karatnim bazenom!

Kombinacija je to glamura, kiča i talijanskog nasljeđa koja se mogla se primijetiti u njegovim kolekcijama, kao i u njegovom luksuznom domu. Kuća ima 10 spavaćih soba i od 2009. služila je kao hotel, a u istoj vili su Beyonce i Jay dočekali Novu godinu 2014.

David i Victoria bliski su prijatelji s Donatellom Versace, te su dugo svoju bazu u Miamiju jer je David nakon umirovljenja odlučio osnovati nogometni klub.

Inače, u istoj vili je i ubijen slavni dizajner 1997., no njegovo nasljeđe i danas oduševljava brojne modne obožavatelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook