David i Victoria Beckham nakon Crne Gore krenuli su na obiteljski odmor u Francusku.

Galerija


Slavni bračni par bio je u Crnoj Gori, a sada odmara u Francuskoj.

Vezani članci David i Victoria Beckham Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) Nogometaš koji je već jednom prevario suprugu sve se češće druži s bivšim top-modelom

Pritom mislimo na nogometno-modni par, Davida i Victoriju Beckham koji su u prenatrpanim rasporedima ipak pronašli malo vremena za obitelj i prijatelje.

Modna dizajnerica i umirovljeni nogometaš iz Crne Gore su krenuli u Francusku kako bi uživali u društvu bliskog prijatelja Eltona Johna i njegovog supruga Davida Furnisha na luksuznoj jahti kakva i priliči zvijezdama njihovog kalibra.

A kada ne uživaju u tipičnim ljetnim radostima sa svoje četvero djece, bračni par Beckham prepušta se strastima, što se rijetko viđa u javnosti. Naime, par je poznat po tome što je poprilično suzdržan kada je u pitanju iskazivanje ljubavi pred fotografima koje su zasigurno uočili. No, kad si na godišnjem odmoru...

Podsjetimo, njihova ljubav traje od davne 1997. godine nakon što su se upoznali na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici. David je i ranije otkrio prijateljima kako se želi oženiti Victorijom kada ju je vidio na fotografiji. Ona je tada bila dio planetarno popularne skupine Spice Girls, a golupčići su sudbonosno da izgovorili dvije godine kasnije u Irskoj.

No u njihovu braku nisu baš uvijek cvjetale ruže. Tako je njihov odnos bio ozbiljno uzdrman 2004. godine kada je otkrivena Davidova afera s asistenticom Rebeccom Loos. Cijeli je svijet mjesecima pisao o ljubavnici najveće nogometne zvijezde, a ona je novinarima ponosno pokazivala poruke koje joj je slao.

Prvi put fotografi su ih uhvatili zajedno sredinom rujna 2003. godine prilikom izlaska iz jednog madridskog noćnog kluba, no u javnost je odmah izašla izjava Beckhamovih kako su sve laži i kako je u njihovu braku sve u najboljem redu. Nekoliko mjeseci kasnije, kada je afera bila na vrhuncu, saznalo se kako su tu večer ljubavnici proveli u njegovu apartmanu u hotelu Santa Mauro. Navodno je inače staložena Victoria bila vrlo uznemirena zbog Rebecce, a jednom ju je prilikom čak nazvala te zaprijetila da se kloni njezina supruga.

Ubrzo je Rebecca Loos dobila novi angažman u agenciji, no David je pod pritiskom Victorije odlučio angažirati drugu PR agenciju.

"Posljednjih nekoliko mjeseci morao sam čitati presmiješne tekstove o svom privatnom životu. Istina je samo da sam sretno oženjen te imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice", izjavio je nogometaš svojedobno koji time nije demantirao glasine o prijevari. Kako tvrde izvori bliski paru, Victoria nikada nije planirala ostaviti Davida, pa je par svom braku dao drugu šansu u Madridu i uspio.

Rebecca danas živi u Norveškoj, udala se, ima dvoje djece te je u potpunosti posvećena zdravom životu i vježbanju, točnije jogi, dok je bračni par Beckham prebrodio sve krize te je njihova ljubav jača no ikad, čemu u prilog idu i fotografije u našoj galeriji. 

Domaća glumica "preko noći" organizirala vjenčanje u haljini koja je istaknula njezine savršene noge