Za njih nema zime

U ledenoj kupki pokazali gola, istetovirana tijela: "Ono kad izgledaš starije od oca"

David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham objavio je fotografiju na kojoj pozira sa sinom Brooklynom u ledenoj kupki.

Kao otac i sin, umirovljeni 40-godišnji nogometaš David Beckham i njegov 20-godišnji sin Brooklyn imaju puno toga zajedničkog i ne trude se to sakriti. Baš suprotno, vole provoditi vrijeme zajedno i pohvaliti se time na društvenim mrežama, a pritom pokazati i razgolićena tijela ukrašena brojnim tetovažama na radost brojnih obožavateljica.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Tako je bilo i tijekom nedavnog posjeta selu kada su se zajedno zabavljali i koliko toliko uživali u ledenoj kupki na jednom seoskom imanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

"Očito je nešto bilo smiješno u ledenoj kupki u listopadu", napisao je David uz fotografiju koju je objavio na svom profilu na Instagramu.

"Ono kad izgledaš starije od oca", "Prekrasni ste", "Wow, kakav otac, takav sin", "Prekrasan trenutak", poručili su im obožavatelji u komentarima. 

David je inače vrlo blizak sa svom djecom koju je dobio u braku sa suprugom Victorijom i koje neizmjerno obožava i uživa u njihovu odgoju. Nedavno je u intervjuu za GQ magazine otkrio koji je najbolji savjet koji im je dao.

"Moraju naporno raditi, jednostavno to", izjavio je David.

A što se rada i truda tiče, Brooklyn je pokazao interes za fotografijom, a Cruz je otkrio kako bi volio biti pop pjevač kao mama Victoria.

"Rekao sam djeci da sami donose odluke i izbore, a ponekad od nečega moraju i odustati. Ako ti prijatelji idu van u petak navečer, možda ti ne možeš. Možda moraš sljedeći dan vježbati tenis ili pjevanje u studiju kao Cruz ili imaš snimanje kao Brooklyn. Na to trebaju biti fokusirani", objasnio je David.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +9 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?
 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene