David Guetta se od razvoda s Cathy Lobe ne odvaja od mlađahnog modela Jessice Ledon.

Galerija


DJ David Guetta i njegova djevojka Jessica Ledon ludi su jedno za drugim, ali i za plažom.

Vezani članci Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Novopečeni ljubavni par prepustio se strastima u moru, nisu marili za poglede znatiželjnika David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

Podsjetimo, 52-godišnji francuski DJ Pierre David Guetta 2014. godine rastao se od supruge Cathy Lobe nakon 22 godine braka i dvoje djece.

Dugo se šuškalo kako je uzrok razvoda biO upravo 24-godišnjI model Jessica Ledon od koje se već godinama ne odvaja, no niti jedna strana nikada nije javno progovorila o takvim pričama.

Također, ni Guetta ni njegova bivša supruga nikada nisu otkrili razloge razvoda.

Kako god bilo, jedan od najpoznatijih DJ-eva svijeta ne skriva koliko je ludo zaljubljen u svoju mlađahnu odabranicu s kojom slobodno vrijeme obožava provoditi na plaži gdje se obožavaju pohvaliti svojim isklesanim tijelima.

Ovaj put za destinaciju su odabrali vrući Miami gdje su se ponašali kao zaljubljeni tinejdžeri, a moramo priznati kako je David pravi sretnik, za što je dovoljno samo jednom baciti pogled na zgodnu Jessicu u našoj galeriji. 

S poznatom bivšom zaručnicom tukao se po hotelima, a ni njegova nova cura nije imala sretne ljubavi