Strast ne prestaje!

Ona izgleda senzacionalno, a on ne može skinuti ruke s nje: I poslije 4 godine kemija je i dalje jaka!

David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +0 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Galerija

David Guetta i Jessica Ledon romansu su započeli 2015., a prošle godine šuškalo se i da su se zaručili.

David Guetta (51) i Jessica Ledon (27) upoznali su se 2015. godine i od tada su u vezi. Ako je suditi prema njihovim najnovijim fotografijama, kemija među njima jaka je kao i na početku vezu.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

Naime, svjetski slavni DJ ne skida ruke sa svoje mlađahne djevojke, koja u crnom kupaćem kostimu izgleda senzacionlano.

Par je snimljen dok su uživali na plaži u Miamiju. Iako to nisu potvrdili, prošle godine pojavile su se i glasine o zarukama nakon što je Jessica viđena s dijamantnim prstenom na ruci.

David i Jessica romansu su započeli kratko nakon što je glazbenik finalizirao razvod od supruhe Cathy 2014. godine. David je s Cathy bio u braku još od 1992. godine, a zajedno su dobili sina Elvisa (14) i kćer Angie (11).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Lepa Brena (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene