David Guetta i Jessica Ledon romansu su započeli 2015., a prošle godine šuškalo se i da su se zaručili.

Galerija


David Guetta (51) i Jessica Ledon (27) upoznali su se 2015. godine i od tada su u vezi. Ako je suditi prema njihovim najnovijim fotografijama, kemija među njima jaka je kao i na početku vezu.

Vezani članci David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Srce mu je osvojila 27 godina mlađa seks-bomba, slavni DJ poslije rastave se ne odvaja od nje! David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

Naime, svjetski slavni DJ ne skida ruke sa svoje mlađahne djevojke, koja u crnom kupaćem kostimu izgleda senzacionlano.

Par je snimljen dok su uživali na plaži u Miamiju. Iako to nisu potvrdili, prošle godine pojavile su se i glasine o zarukama nakon što je Jessica viđena s dijamantnim prstenom na ruci.

David i Jessica romansu su započeli kratko nakon što je glazbenik finalizirao razvod od supruhe Cathy 2014. godine. David je s Cathy bio u braku još od 1992. godine, a zajedno su dobili sina Elvisa (14) i kćer Angie (11).

Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"