Mulder i Scully jedan su od omiljenih parova s malog ekrana, a izgleda kako ćemo ih opet gledati zajedno!


Glumački par David Duchovny i Gillian Anderson utjelovili su slavne likove u hit seriji 'Dosjei X' kao Mulder i Scully. Sada ćemo slavni par opet gledati zajedno u novim nastavcima znanstveno fantastičnog filmskog serijala.

>> David Duchovny pokazao seksi trbušne mišiće

Vezani članci Peter Morgan i Gillian Anderson Strpljivo odgovarala na pitanja obožavatelja pa s njima podijelila da više nikada ne namjerava nositi grudnjak Gillian Anderson (Foto: IMDB) Zvijezdu serije "Dosjei X" pamtimo kao crvenokosu bombu Scully, a danas ju ne bismo ni prepoznali

Dugo se šuškalo o novim vanzemaljaca i teorijama zavjere, a nakon devet sezona emitiranja sada ćemo konačno dočekati i novu filmsku priču nakon (pre)duge pauze.


FBI agenti koji se bore s vanzemaljcima i nadnaravnim pojavama postali su miljenici mnogih obožavatelja, a slavni glumački par pokazao je crvenom tepihu proteklog vikenda kako između njih itekako još uvijek ima kemije. Hoće li se napokon nešto i dogoditi između Muldera i Scully?  Kada su ih nedavno obožavatelji upitali što bi Mulder i Scully radili da odu na spoj, Gillian Anderson kratko je odgovorila: 'Seksali bi se'.

Izgleda kako nas čeka vruća nova sezona i jedva čekamo

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook