'Imam osjećaj da sam na filmu, čudno je. Ali sjajno je biti ovdje s puno prijatelja, počašćen sam', izjavio je glumac.


David Duchovny, zvijezda kultne tv serije "Dosjei X", dobio je zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu u ponedjeljak, u trenutku kad novi nastavci kreću s prikazivanjem.

Vezani članci Gillian Anderson (Foto: IMDB) Zvijezdu serije "Dosjei X" pamtimo kao crvenokosu bombu Scully, a danas ju ne bismo ni prepoznali David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Vjenčali su se nakon samo 3 mjeseca, brak je obilovao prekidima, no bivši supružnici ostali su prijatelji

"Ovo je nadnaravni trenutak, nadnaravni događaj. Imam osjećaj da sam na filmu, čudno je. Ali sjajno je biti ovdje s puno prijatelja, počašćen sam", izjavio je glumac koji u seriji tumači lik specijalnog agenta Foxa Muldera.

Lik se od nedjelje ponovno pojavljuje u novoj mini-seriji pored svoje legendarne partnerice Dane Scully (Gillian Anderson).

"Nisam siguran hoće li biti uspješna, ali sam uvjeren da smo ponovno napravili dobru seriju", kazao je 55-godišnji glumac o povratku "Dosjea X".

Duchovny, rođeni Njujorčanin, osvojio je Zlatni globus za ulogu Muldera 1997. te još jednom za ulogu Hanka Moodyja iz "Kalifornikacije" 2008. (HINA)