Veliki skandal izbio je nakon što su hakirani mailovi Davida Beckhama. On tvrdi da su mailovi izmijenjeni.


Veliki skandal dogodio se Davidu Beckhamu, a sve vezano uz njegov humanitarni rad. Naime, hakeri su objavili mailove koji pokazuju da se nogometaš bavi humanitarnim radom kako bi postao vitez, a ne zato što bi to htio.

Vezani članci David i Victoria Beckham s djecom Svi se smiju jednom detalju na obiteljskoj fotki Beckhamovih, David je stvarno mislio da ovo neće nitko primijetiti? David Beckham, Ted Beckham Govorio je kako je sinova slava presudila njegovu prvom braku, a sada mu je upravo on bio kum na drugom vjenčanju

Ekskluzivnu priču donio je tabloid The Sun. Bivša nogometna zvijezda suočava se s optužbama da je odbor za dijeljenje tog priznanja nazvao "nezahvalnim pič**ma" nakon što ga nisu proglasili "Sir Davidom" te da zapravo nije želio financirati dobrotvorne akcije.

Optužbe je komentirao i sam Beckham, putem svojih glasnogovornika.

O seriji neugodnih mailova oglasili su se i Beckhamovi glasnogovornici, koji tvrde da su mailovi "hakirani i izmijenjeni" s njegove privatne e-mail adrese.

Među tvrdnjama iznesenim u mailovima je i ona da je Beckham, inače Unicefov ambasador, tražio 6685 funti za let prvom klasom kako bi se pojavio na događanju u Aziji, iako su mu sponzori osigurali privatni avion. Njegov prijatelj i PR savjetnik Simon Oliveira savjetovao je Beckhamu da uloži milijun dolara za organizaciju večere za Unicef u Šangaju. Beckham je navodno odgovorio prijatelju: "Neću ulagati svoj privatni novac u to. Prebaciti milijun dolara u tu zakladu je zapravo ulaganje mog novca, da te zaklade nema, novac bi bio samo moj. To je moj jebe*i novac".

Osim toga, ljut je navodno bio i kad je svojedobno priznanje umjesto njega dobila Katharine Jenkins. "Nagrađena je za što? Za to što je pjevala na ragbiju, išla vidjeti vojsku i uzimala kokain. Jeb**a sprdnja".

U tekstovima o Bekchamu insinuira se da je humanitarne akcije odrađivao i financirao kako bi privlačio oglašivače i vezivao se uz unosne ugovore.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju