Nakon šuškanja o razvodu

Iskreno priznanje Davida Beckhama o braku s Victorijom: "Nekad stvari postanu komplicirane''

David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) David Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

David Beckham konačno je progovorio o braku s Victoriom Beckham i problemima s kojima se suočavaju.

Brak bivšeg nogometaša Davida Beckhama i njegove supruge, bivše spajsice Victorie Beckham česta je tema svjetskih medija. Već se nekoliko puta nagađalo i pisalo o njihovu razvodu i ozbiljnim problemima s kojima se ovaj slavni par suočava, a sada je konačno i sam David progovorio o odnosu sa suprugom.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Naime, u intervjuu za australijski televizijski show The Sunday Project, David je priznao kako u svoj odnosuvijek oduvijek ulažu puno truda. Ponekad se stvari među njima zakompliciraju kao i među drugim parovima koji su dugo u braku.

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Kada si s nekim u braku cijelu vječnost, uvijek se ulaže puno truda. Ponekad stvari postanu komplicirane", priznao je David.

Intervju se pojavio nekoliko tjedana nakon što je Victoria sama s djecom pozirala za naslovnicu magazina Vogue i prikazana je kao samohrana majka, što je potaknulo nova šuškanja o problemima u raju Beckhamovih.

Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

I u lipnju ove godine pisalo se o njihovu razvodu, a vijest je odjeknula na društvenim mrežama. Ali slavni par sve je ubrzo demantirao, a njihov glasnogovornik je izjavio kako su navodi o razvodu obična glupost.

David i Victoria u braku su od 1999. godine i zapravo se od tada suočavaju s brojnim sličnim tvrdnjama.

Roditelji su 19-godišnjeg Brooklyna, 16-godišnjeg Romea, 13-godišnjeg Cruza i 7-godišnje Harper.

Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Obitelj Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Zanimljivo, nakon intervjua u kojem je opisao svoj odnos sa suprugom, David je viđen u noćnom izlasku s najboljim prijateljem Davidom Gardnerom u pariškom noćnom klubu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene