David Beckham je tijekom karantene kuhao za cijelu obitelj, a prijatelj Gordon Ramsay mu je savjetovao da pokrene kulinarski show.

Galerija


Bivši nogometaš David Beckham odlučio se za nove izazove i zaokret u karijeri, a kako kaže, planira pokrenuti vlastiti kulinarski show.

Vezani članci David i Victoria Beckham David Beckham ulaže u novi biznis, no ne želi pomoći supruzi koja je nagomilala dugove David Beckham Najnovije fotke otkrile zašto Beckham ne skida kapu s glave - njegov zaštitni znak pomalo nestaje?

45-godišnji Beckham tijekom samoizolacije s obitelji je cijelo vrijeme kuhao te smatra kako je usavršio tu vještinu. Mirror javlja kako se pokušava dogovoriti s Netflixom u vezi showa, no više detalja nije otkrio.

Priznao je da ga je na to inspirirao bliski prijatelj Gordon Ramsay, slavni britanski kuhar. Upravo njegovu produkcijsku kuću želi iznajmiti za snimanje kulinarskoga showa.

"Gordon mu je dao sjajne savjete, a sam David je shvatio koliko se Ramsay proslavio svojim showovima diljem svijeta", kaže izvor blizak Beckhamu.

Beckham je inače poznat po tome da voli pojesti, a kako se zaista snalazi u kuhinji izgleda da ćemo saznati brže nego što smo planirali.

Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo