Romantičan potez

Pokušali su ih rastaviti nekoliko puta, ali najnovije fotografije dokaz su da se vole kao i prvog dana

David Beckham David Beckham Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham Instagram David Beckham Instagram - 3 David Beckham Instagram - 4 +19 David Beckham Instagram - 5 Galerija

David i Victoria uživaju na ljetnom odmoru s obitelji i prijateljima, a on je svu pozornost privukao pokazujući svoj isklesani torzo.

Ljubavni par David i Victoria Beckham uživaju na raskošnom odmoru u Francuskoj, a paparazzi prate apsolutno svaki njihov korak.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Tako su Davida ulovili raskopčane košulje i u kupaćim hlačicama dok je nosio suprugu Victoriu u naručju te je tako pokazao svoje isklesane trbušne mišiće. Kao modni dodatak za zaštitu od sunca nosio je crne sunčane naočale.

Victoria je za tu prigodu odabrala bijelu svilenu haljinu s prorezom na nogama i leđima koji je savršeno istaknuo njezinu manekensku građu tijela. Kosa joj je bila neuredno zavezana u pundžu te je na licu nosila tamne sunčane naočale.

Par se vozio na jahti koju su iznajmili za čak 1,6 milijuna eura prenose strani mediji. Uživali su na njoj sa prijateljima te su razmjenjivali zagrljaje i osmijehe. Čini se kako su David i Victoria zaljubljeni baš kao i prvog dana.

Na tom odmoru Victoria je pokazala i svoje zgodno tijelo u dvodijelnom crvenom badiću te tako dokazala da njezino vježbanje ima učinka.

Nedavno se i David našalio na račun supruge videom na Instagramu na kojem on s užitkom pije jutarnju kavu, a ona u pozadini vježba na palubi jahte.

''Ne mogu ni kavu popiti, a da ne sretnem Vic'', napisao je u opis videosnimke nogometaš.

Supruga mu se javila u komentarima: ''Čini se da sam izgubila partnera za vježbanje na odmoru!''

Prijestimo se, David i Victoria sa svojom su obitelji nekoliko dana boravili u Hrvatskoj na otoku Lopudu pokraj Dubrovnika, a sudeći prema njihovim društvenim mrežama, napustili su Hrvatsku te sada nastavljaju ljetovanje u Italiji.

Beckhami su iz Hrvatske objavili nešto sadržaja s ljetovanja, a nogometaš je naročito bio oduševljen delicijama kojima su ih služili u jednom restoranu.

Prije samog odlaska iz Hrvatske David je objavio i još nekoliko kadrova iz Hrvatske u svojim pričama na Instagramu, a snimio je i poznate dubrovačke zidine, koje su ga podsjetile na popularnu seriju ''Igra prijestolja'', koja se snimala u Dubrovniku.

Sudeći po njihovim društvenim mrežama, obitelji se Hrvatska jako svidjela, pa se nadamo kako ćemo ih uskoro opet vidjeti na ljetovanju na Jadranu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) +9 Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Zanimljivosti Producent Amy Winehouse objavio je posljednju glasovnu poruku koju mu je poslala, prošlo je 11 godina od njezine smrti

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum Leni Klum Leni Klum Leni Klum +2 Leni Klum Zanimljivosti Fotka kćeri Heidi Klum izazvala je veliku polemiku na Instagramu, i ona sama je zaključila da je pretjerala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene