Sitnica ili?

Davidu Beckhamu oduzeta vozačka dozvola na duži period: Evo koliku je novčanu kaznu dobio

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Screenshot) David Beckham (Foto: Getty Images) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham ostao je bez vozačke dozvole jer je tijekom vožnje pričao na mobitel.

Bivši nogometaš David Beckham ostao je bez vozačke dozvole na čak 6 mjeseci, a uz to je dobio i novčanu kaznu koju mora platiti u iznosu od 6450 kuna, te 860 kuna za sudske troškove. Krivnju na sudu je sam priznao.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

"Uzmimam u obzir to što ste polako vozili ali to nije izgovor. I dalje ste ugrožavali druge sudionike u prometu. Oduzimam vam vozačku dozvolu na 6 mjeseci i kazna stupa na snagu odmah. To znači da ne smijete upravljati automobilom ili motociklom u periodu od sljedećih šest mjeseci", izjavila je sutkinja Catherine Moore i upozorila ga da ako se neće pridržavati izrečenih mjera, dobit će novu kaznu.

David se na sudu pojavio u elegantnom sivom odjelu, a nakon izrečene kazne, smrknutog lica nije davao komentare okupljenim novinarima. Na ročište ga je u crnom Range Roveru dovezao privatni vozač.

Podsjećamo, 44-godišnjem Davidu kazna je izrečena jer je prošle godine snimljen u vožnji tijekom koje je razgovarao na mobitel. Prema optužnici s mobitelom u rukama, u njegovu automobilu marke Bentley Bentyaga, uočio ga je slučajni prolaznik koji ga odlučio prijaviti ga policiji.

Davidu ovo nije prvi prekršaj. Naime, u rujnu prošle godine uhvaćen je tijekom prebrze vožnje, no zahvaljujući dobrom odvjetniku izbjegao je kaznu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Wyman Foto: Profimedia) Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Bill Wyman Foto: Profimedia) +2 Bill Wyman Foto: Profimedia) Celebrity On je imao 52, a ona 18 godina kad su se vjenčali: Glazbenik danas žali jer se upustio u taj brak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene