David Beckham je objavio fotografiju kako vježba u kratkim hlačicama i majici bez rukava.

Galerija


David Beckham redovito vježba i s godinama sve bolje izgleda, pa je nekima teško povjerovati da već u 46. 

Vezani članci Romeo Beckham Skinuo majicu i oduševio obožavateljice, svi kažu da je slika i prilika svog slavnog oca Rebecca Loos - 13 Proslavila ju afera sa slavnim nogometašem i umalo mu je uništila brak: Evo gdje je i što danas radi fatalna brineta

"Trebalo mi je neko vrijeme da dođem u ovaj položaj rastezanja, no dobro je nakon ranog vježbanja prije trčanja do škole. Odličan način za započeti dan", napisao je umirovljeni nogometaš pokraj fotografije na kojoj odrađuje trening. 

U kratkim hlačicama i majici bez rukave u prvi plan je došla njegova stražnjica i brojne tetovaže kojih, kako pišu strani mediji, ima čak 63. Tijekom vježbanja David je imao na glavi kapu, a njegova slika je oduševila žene. 

"Ummm", "Poput finog vina...nešto da vam razvedri petak, dame", "Odlična fotka", "Tako dobro izgledaš dok se rastežeš", "Mislim da sve žene ovo cijene kao ja", komentirale su. Objava je u nekoliko sati sakupila više od milijun lajkova.

Inače, David je nedavno iznenadio javnost na predstavljanju nove kolekcije njegove supruge Victorije Beckham na Tjednu mode u Londonu. Iskombinirao je bijele čarape na sandale i mnogi su isticali da samo njemu to može proći te da je tako pokrenuo opet taj grozni trend. 

Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame