neki su zgroženi

Nova fotka poljupca Beckhama i njegove kćeri izazvala podijeljene reakcije: Jedni ga nazivaju čudakom, drugi kažu da time pokazuje ljubav!

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David Beckham je na Instagramu objavio fotku na kojoj ljubi svoju 10-godišnju kćer u usta, no nije naišao na odobravanje mnogih.

Umirovljeni nogometaš David Beckham (46) objavio je na svom Instagramu fotografiju na kojoj u usta ljubi svoju 10-godišnju kći Harper Seven. "Tatica i princeza Leia su imali predivnu šetnju jutros", napisao je David uz fotke na kojima pozira s kćerkicom.

Pogledaj i ovo Harper Beckham Gdje je ona djevojčica? Beckhamova kći je odrasla! Pogledajte jedno od njezinih najozbiljnjih izdanja dosad!

I dok su mu mnogi pisali kako su preslatki, neki su pak zaključili kako je Harper već nadrasla takvo ponašanje. "Ona je već velika cura i vrijeme je da ju prestane ljubiti u usta. Loše izgleda... Dajte ljudi, pa i Victoria bi mu trebala reći da ne radi ovo", "Oprostite, ali meni je prestrašno to što oni rade. U redu je da podijeli koliko voli svoju kćer, ali malo je pretjerao", "Čudak je",  "Pa ovo je normalno", "Ne razumijem u čemu je problem, preslatki su", "Pa samo pokazuje ljubav svojoj kćeri", samo su neka od podijeljenih mišljenja koja su mu obožavatelji pisali u komentarima ispod fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Beckham je još i ranije dijelio slične fotografije s Harper, a iako su u komentarima uvijek slične "opaske" obožavatelja, čini se kako njemu i Victoriji to ne smeta te ih ne zanima što drugi o tome misle.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković i Vincent Cassel (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +3 Miloš Biković (Foto: Instagram) Celebrity Srpski miljenik žena objavio fotku iz djetinjstva, a za to je imao poseban razlog: "Hvala svima. Posebno ovoj djevojci"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene