Ovo je urnebesno!

Svi se smiju jednom detalju na obiteljskoj fotki Beckhamovih, David je stvarno mislio da ovo neće nitko primijetiti?

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David i Victoria Beckham objavili su obiteljsku božićnu čestitku na kojoj je svu pažnju ukrao jedan urnebesni detalj.

Proslavljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria čestitali su blagdane obiteljskom fotografijom koju su oboje podijelili na svojim Instagramima.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Roditelji četvero djece pozirali su sa svojim sinovima Romeom, Brooklynom i Cruzom te kćeri Harper Seven pored golemog božićnog drvca, a svi su se za tu prigodu obukli svečano te su dobili milijune lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

No nije trebalo dugo da pozornost s idiličnog obiteljskog prizora skrene jedan urnebesan detalj na fotki.

Naime, mnogi su primijetili da David stoji na prstima kako bi bio malo viši pored svojih sinova koji su ga prerasli, a fotke njegovih približenih stopala preplavle su Twitter.

"Sjajna fotografija, a pogotovo gospodin Beckham koji stoji na vrhovima prstiju", "Je li još netko primijetio da David stoji na prstima da bi bio viši?", "David Backham koji stoji na prstima kako bi bio viši od svojeg sina Romea je nešto nabolje što ćete danas vidjeti", neki su od brojnih komentara na društvenoj mreži.

David je sve nasmijao i u videu koji je Victoria objavila prije ove fotke i u kojem je otkrila da je nogometaš veliki obožavatelj Božića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Inače, David i Victoria u braku su od 1999. godine, a svoju romansu su započeli dok je ona još žarila i palila s bendom Spice Girls.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i lijepa supruga uživaju u prvim blagdanima s kćerkicom, objavili su i preslatku obiteljsku fotku!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nivesino raskošno drvce zasjenio je nikad dublji izrez na haljini, a mnogi su pozavidjeli i njezinom društvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene