Umirovljenog Davida Beckhama često se može vidjeti na raznim utakmicama.

Galerija


Iako je nogometu rekao zbogom, David Beckham još uvijek je veliki sportski fan.

Vezani članci David Beckham - 1 Prizor Beckhamovog rastezanja raspametio žene: U fokusu njegova stražnjica i tetovaže kojih ima čak 63 Victoria i David Beckham s djecom - 3 Muž ju zasjenio i to odjevnom kombinacijom koja se inače ismijava: Mnogi se boje da je pokrenuo užasni trend

Tako se poznatog nogometaša često može vidjeti na raznim utakmicama, a posljednja na kojoj je bio jest ona između LA Lakersa i New Orleans Pelicansa, koja se održala u Staples Centeru.

Beckham se provodio u muškom društvu na najboljim sjedalima u dvorani, a čini se kako mu nije bilo nimalo dosadno. Jedan iz ekipe bio je i njegov najbolji prijatelj Dave Gardner, koji je poznat i kao zaručnik glumice Liv Tyler.

David se s dečkima nastavio zabavljati i nakon što su na teren istrčale zgodne navijačice i, kao i uvijek, oskudno odjevene.

Čini se kako je Davidova supruga Victoria Beckham napravila odličan posao jer David je čitavo vrijeme uspješno micao pogled s njih. Ne znamo je li to bilo zbog kamera ili jednostavno nije bio zainteresiran, no to ne bi mogao svaki muškarac.

Podsjetimo, par je zajedno od davne 1997. godine te zajedno imaju četvero djece. Ipak, Victoria mu je jednom prilikom oprostila preljub s osobnom asistenticom Rebeccom Loos, koja je nakon toga nestala iz javnosti.

Rebecca danas živi u jednom selu u Norveškoj sa suprugom i dvojicom sinova te se profesionalno bavi jogom.

Nekad prelijepa glumica danas jedva može pomaknuti lice koliko se zategnula

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

Očitala mu bukvicu: Bivši par posvađao se nasred ulice pred fotografima

Ni dan danas se ne zna je li prava ili umjetna, no njezina stražnjica baš uvijek privuče poglede