Potaknuo lavinu komentara

David Beckham poljubio 7-godišnju kćerkicu u usta pred punim tribinama: Ljubav ili je to previše?

David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: AFP) Galerija

Ovo nije prvi put da je 44-godišnji David Beckham uhvaćen kako ljubi kćer Harper u usta.

Nogometno-modni par nakon trojice sinova dobio je kćerkicu Harper u srpnju 2011. godine.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Umirovljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria zajedno su od davne 1997. godine, kada su se upoznali na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici.

David se zagledao u bivšu članicu planetarno popularne grupe Spice Girls i prije nego što ju je službeno upoznao, a zanimljivo, prijateljima je i prije toga rekao kako će se jednom oženiti njome.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Raskošno vjenčanje održano je 1999. godine u jednom dvorcu u Irskoj, a tijekom godina stigle su i četiri krune njihove ljubavi.

Nakon sinova Brooklyna, Romea i Cruza, na svijet je u Los Angelesu 10. srpnja 2011. godine stigla kćerkica koja je prava mezimica, posebno tati Davidu, koji s njom obožava provoditi vrijeme, pa i ići na nogometne utakmice.

44-godišnji nogometaš tako je nedavno viđen na jednoj, no svu pažnju privukla je činjenica da je na tribinama svoju kćerkicu ljubio u usta, zbog čega se i ranije našao pod paljbom javnosti.

Naime, veći dio smatra kako je takvo ponašanje neprimjereno te rezervirano za parove, a ne roditelje i djecu. I njegova supruga Victoria to često čini s jedinom kćeri, no fotografije poljubaca malene s tatom izazivaju posebnu pozornost. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Najnovije fotografije dodatno su izazvale lavinu komentara zbog činjenice da će Harper uskoro imati 8 godina te je jednostavno preodrasla za tako nešto.

David se nije previše obazirao na takve komentare, kao ni njegova supruga Victoria, već su se nastavili ponašati po svome.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Duje Ćaleta Car i Adriana Đurđević (Foto: Instagram) +7 Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević, Pamela Anderson, Adil Rami (Foto: Instagram) Celebrity Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene