Ovo nije prvi put da je 44-godišnji David Beckham uhvaćen kako ljubi kćer Harper u usta.

Galerija


Nogometno-modni par nakon trojice sinova dobio je kćerkicu Harper u srpnju 2011. godine.

Vezani članci Romeo Beckham (Foto: Profimedia) 17-godišnji sin slavnog para već mijenja cure kao na traci: Holivudsku glumicu ostavio je zbog ove plavuše David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Slavni par presretan što im je sin prekinuo s posesivnom i agresivnom manekenkom

Umirovljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria zajedno su od davne 1997. godine, kada su se upoznali na jednoj humanitarnoj nogometnoj utakmici.

David se zagledao u bivšu članicu planetarno popularne grupe Spice Girls i prije nego što ju je službeno upoznao, a zanimljivo, prijateljima je i prije toga rekao kako će se jednom oženiti njome.

Raskošno vjenčanje održano je 1999. godine u jednom dvorcu u Irskoj, a tijekom godina stigle su i četiri krune njihove ljubavi.

Nakon sinova Brooklyna, Romea i Cruza, na svijet je u Los Angelesu 10. srpnja 2011. godine stigla kćerkica koja je prava mezimica, posebno tati Davidu, koji s njom obožava provoditi vrijeme, pa i ići na nogometne utakmice.

44-godišnji nogometaš tako je nedavno viđen na jednoj, no svu pažnju privukla je činjenica da je na tribinama svoju kćerkicu ljubio u usta, zbog čega se i ranije našao pod paljbom javnosti.

Naime, veći dio smatra kako je takvo ponašanje neprimjereno te rezervirano za parove, a ne roditelje i djecu. I njegova supruga Victoria to često čini s jedinom kćeri, no fotografije poljubaca malene s tatom izazivaju posebnu pozornost. 

Najnovije fotografije dodatno su izazvale lavinu komentara zbog činjenice da će Harper uskoro imati 8 godina te je jednostavno preodrasla za tako nešto.

David se nije previše obazirao na takve komentare, kao ni njegova supruga Victoria, već su se nastavili ponašati po svome.

Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku