Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Toliko često su u medijima da ponekad zaboravljamo da su i oni samo ljudi koji stare baš poput svih nas.


Godine stvarno lete, kako nama tako i zvijezdama. Iako se ponekad čini kako uopće ne stare, što zbog gena, što zbog dobrog kirurga i njima godine nezaustavljivo idu.

4:0 za njega - slavni nogometaš rođendan će proslaviti u velikom stilu

Vezani članci Irina Shayk - 1 Dok se nagađa da se pomirila s partnerom za kojeg se šuškalo da je vara, ona ne skida osmijeh s lica Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Trenutak koji baš nije za pamćenje: Dok je Bradley grlio zaručnicu Irinu, Gaga nije djelovala nimalo oduševljeno

Ovo su neke zvijezde koje ove godine navršavaju 40.

David Beckham

Čini se kao da je jučer bilo kako je ova nogometna i modna ikona zaigrala na travi 1996. Od tada, David je postao jedno od najprpoznatljivijih lica na svijetu, igrao je za najbolje klubove, a od svog imena napravio je brand. David je danas napunio 40.

Angelina Jolie

Reklo bi se da Angelina uopće ne stari, mala je razlika u izgledu u vrijeme kada nas je oduševila u liku Lare Croft i danas kada je udata žena i majka. Očito su dobri geni u pitanju.

Kate Winslet

Kate je imala samo 22 godine kada nas je osvojila ulogom Rose u filmskom mega hitu 'Titanic'. Zahvaljujući toj ulozi Kate je postala miljenica Engleza. Glumila je u velikim filmskim hitovima i još je pronašla vremena kako bi tri puta postala majka.

Mel B

Bivša Spajsica kao da je ostala zaleđena u vremenu. Njoj je uistinu teško dati 40. Kao dio 'Spice girls' donjela je velike promjene na pop scenu, a to je bilo prije 20 godina. Danas je majka troje djece i ne pokazuje znakove posustajanja što se karijere tiče.

Enrique Iglesias, Bradley Cooper i 50 Cent također pune 40 ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook