Kakvi mišići, kakve tetovaže!

Žene su poludjele za golišavim Beckhamovim fotkama koje su još jedan dokaz zašto je na popisima najseksi frajera na svijetu!

David Beckham David Beckham Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 2 Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 3 Marc Anthony, David Beckham, Romeo Beckham - 4 David i Victoria Beckham David Beckham Instagram - 7 +23 Victoria Beckham Instagram Galerija

David Beckham uživa sa suprugom Victorijom na jahti, a u kratkim kupaćim hlačicama i bez majice pokazao je bezbrojne tetovaže i zavodljive mišiće.

Bivši nogometaš David Beckham odmara se na jahti sa suprugom Victorijom, a ovaj put njihova destinacija je Miami. 

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Paparazzi su ga uhvatili dok je odmarao u sjedećem položaju bez majice i u kratkim kupaćim hlačicama te je tako pokazao svoje neodoljivo dobro tijelo. 

Iako po sebi ima pregršt tetovaža, njegovi istrenirani mišići svejedno su dolazili do izražaja. Posebno smo primijetili i njegov preplanuli ten, koji mu baš pristaje.

Par je kasnije snimljen s djecom i prijateljima na ručku te se vidno smiješe i zabavljaju. 

Victoria je nedavno na svojem profilu na Instagramu podijelila i njihovu zajedničku fotku na kojoj oboje imaju crvene odjevne kombinacije.

Pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a Victoria je napisala: 

"Izgleda da sam ponovo inspirirala Davida Beckhama! Matchy, matchy".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Prisjetimo se, David i Victoria nedavno su sa svojom obitelji nekoliko dana boravili u Hrvatskoj na otoku Lopudu pokraj Dubrovnika, a sudeći prema njihovim društvenim mrežama, napustili su Hrvatsku te sada nastavljaju ljetovanje u Italiji.

Beckhamovi su iz Hrvatske objavili nešto sadržaja s ljetovanja, a nogometaš je naročito bio oduševljen delicijama kojima su ih služili u jednom restoranu.

Prije samog odlaska iz Hrvatske David je objavio i još nekoliko kadrova iz Hrvatske u svojim pričama na Instagramu, a snimio je i poznate dubrovačke zidine, koje su ga podsjetile na popularnu seriju ''Igra prijestolja'', koja se snimala u Dubrovniku.

Sudeći po njihovim društvenim mrežama, obitelji se Hrvatska jako svidjela, pa se nadamo kako ćemo ih uskoro opet vidjeti na ljetovanju na Jadranu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 4 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 3 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 1 +21 Princ William na finalnu ženskog Europskog nogometnog prvenstva - 2 Celebrity Princ William iznenadio ponašanjem u javnosti i prisnim gestama, koje se kod njega ne mogu vidjeti često!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Zanimljivosti Jedna od najseksi Hrvatica ovu je titulu opravdala novom golišavom fotkom koja je pravi hit na Instagramu!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene