Drzak potez

Afera se nastavlja: Beckham više nije heroj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za dolazak Davida Beckhama u TV emisiju navodno je utrošeno 17 tisuća funti.

Ružna sjena pala je proteklog vikenda na nogometaša Davida Beckhama. Mnogi su ga smatrali jedinim od najvećih humanitaraca sve dok u javnost nisu iscurili e-mailovi koji dokazuju da se Beckham time bavi samo kako bi ispao heroj u očima javnosti.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Nakon što su je The Sun objavio priču o tome kako se bivša nogometna zvijezda suočava s teškim optužbama jer nije htio financirati dobrotvorne akcije klupko oko Beckhama sve se više otpetljava. Sada se, naime, u britanskim medijima pojavila informacija da je Beckham od BBC-ja tražio financiranje privatnog zrakoplova za dolazak u TV emisiju u kojoj bi promovirao svoje humanitarno djelovanje.

Zrakoplov je navodno unajmljen u veljači prošle godine tijekom Beckhamovog gostovanja u Graham Norton Showu, a za to je bivša nogometna zvijezda imala i razlog. Odmah nakon gostovanja krenuo je prema Liverpoolu kako ne bi propustio nogometnu utakmicu svog sina. Za Beckhamov dolazak navodno je utrošeno 17 tisuća funti što iznosi gotovo 150 000 kuna. O svemu se oglasio i glasnogovornik BBC-ja.

"David Beckham se pojavio u showu Grahama Nortona 2015. kako bi promovirao svoj rad za UNICEF. Za to gostovanje nije primio financijsku naknadu i premda ne želimo komentirati konkretan slučaj, uobičajeno je da nezavisna produkcijska kompanija pruži gostima sve uvjete prijevoza i odsjedanja koje zahtijevaju", kazao je za Independent.

Prašina koja se digla oko bivšeg nogometaša poprilično je šokirala javnost s obzirom da se Beckham često hvalio svojim dobrotvornim djelovanjem, a i UNICEF je često isticao da s njim već dugi niz godina uspješno surađuju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene