Tko bi im odolio?

Umirovljena sportska zvijezda i njegov 20-godišnji sin mamili poglede na luksuznoj jahti

David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham, Hana Cross (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David i Brooklyn Beckham pokazali tetovirana tijela i podsjetili zašto za njima uzdišu žene diljem svijeta.

Brooklyn Beckham najstariji je sin umirovljenog nogometaša Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorije, u kojima vidi veliku inspiraciju i podršku.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham - 1 namjerno ili? "Brooklyn nije dio obitelji?" Victoria i David Beckham nespretnim potezima rasplamsali glasine o svađi sa sinom

U to se možemo uvjeriti ako pogledamo fotografiju Davida i Beckhama na kojoj ponosno pokazuju svoja istetovirana i isklesana tijela. Snimljeni su u Francuskoj kamo su se otputili iz Crne Gore, kako bi posjetili britanskog pjevača Eltona Johna i njegovog supruga Davida Furnisha.

David i Brooklyn imaju jako blizak odnos, većinu slobodnog vremena provode zajedno, zabavljaju se i opuštaju, posebice ovih dana na godišnjem odmoru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Tome svjedoči i niz priča koje je David objavio na svom profilu na Instagramu kojima se pohvalio kako ima zgodnog sina.

A koliko Brooklyn vjeruje i sluša očeve savjete, dokazuje činjenica kako je navodno prekinuo višemjesečnu vezu s manekenkom Hanom Cross koja je prema Davidovu mišljenju loše utjecala na njega i nije bila dobar izbor za njega. David mu je savjetovao da razmisli o svemu te kako bi najbolje za njega bilo da se makne od djevojke s kojom se nekoliko puta svađao u javnosti i koja je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu fizički nasrnula na njega. Iako je isprva ignorirao njegove savjete, čini se da ga je na kraju ipak odlučio poslušati. 

Brooklyn je inače jedno od desetero kumčeta Sira Eltona Johna, a na luksuznoj se jahti, osim s roditeljima, družio s braćom, sestrom te Eltonovim i Davidovim sinovima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Profimedia) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Ed Sheeran (Foto: Getty Images) +6 Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Celebrity Ed Sheeran povlači se u mirovinu sa samo 28 godina, otkrio i razlog zašto je tako odlučio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene