kako će se snaći?

Beckham dobio ulogu u kultnoj seriji Mućke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako će se slavni nogometaš snaći pred kamerama uz nenadmašivu braću Trotter? Već sad vlada veliki interes za novu epizodu legendarnih "Mućki"

Slavni dvojac David Jason i Nicholas Lyndhurst zajedno će s poznatim nogometašem Davidom Beckhamom stati pred kamere zbog posebne epizode legendarne serije 'Mućke'.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

 

Beckham je inače poznati po sudjelovanju u humanitarnim akcijama, pa je tako i ovoga puta povod za gostovanje u epizodi legendarne serije humaniratna akciju Sports Relief.

Britanija u šoku - David odbijen!

Televizijska kuća BBC, točnije njihov sportski kanal priprema akciju koja će se održati od 21. do 23. ožujka, a tad će emitirati posebni program te će na taj način pokušati što više gledatelja motivirati da doniraju novac u humanitarne svrhe.

Poznati je nogometaš često snimao humanitarne skečeve, a jednom je prilogom 2012. Pristao čak i ući u kadu s glumcem Jamesom Cordenom.

Osim Beckhama te braće Trotter, u programu BBC-a sudjelovat će i brojne druge britanske sportske i glazbene zvijezde poput Little Mix, Victorije Pendleton, Michaela Ball i Samanthe Bond.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene