Emma Stone uzburkala je javnost nakon što je viđena u s dijamatnim prstenom na "onom" prstu.

Galerija


Je li glumica rekla "da"?

Vezani članci Matthew Perry - 1 Posrnula zvijezda "Prijatelja", za koju su svi bili jako zabrinuti zbog nedavnih tužnih fotografija, ima lijepu vijest Emma Stone - 1 Njezin privatni život zadnjih je godina ovijen velom tajne: Ni široka vesta više ne može skriti trudnički trbuh

30-godišnja Oskarovka Emma Stone uzburkala je javnost nakon što je viđena u Los Angelesu s dijamatnim prstenom na "onom" prstu.

Nije trebalo dugo da počnu kružiti glasine kako se zaručila s dečkom, redateljem humorističnog programa showa "Saturday Night Live", Daveom McCaryjem, s kojim se viđa od sredine 2017. godine.

Par se vrlo rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a tu je praksu crvenokosa glumica imala i s bivšim dečkom i kolegom Andrewom Garfieldom.

S Andrewom je provela ukupno 5 godina, od 2010. do konačnog prekida 2015. godine. Iako se neko vrijeme šuškalo kako su spremni stati pred oltar, par je potvrdio prekid, no razloge nije otkrivao.

Neko vrijeme Andrew se zabavljao s pjevačicom Ritom Orom, no par je prekinuo nakon svega 4 mjeseca, jer je njemu smetala tolika medijska pozornost. Ubrzo nakon vijesti o prekidu, filmski "Spiderman" viđen je u kazalištu s kolegicom Aisling Beaom, dok je navodno britanska pjevačica porijeklom s Kosova ostala slomljenog srca.

Kako god bilo, njegova bivša djevojka s kojom je nekoliko puta prekidao, našla je svoju sigurnu luku, a hoće li ljubav okruniti brakom, saznat ćemo uskoro, jer u Hollywodu baš ništa ne može predugo ostati tajna. 

Zbog izgleda se suočava s hejterima i zlobnim napadima, ali to je ne sprječava da objavljuje ovakve fotografije