Tata rocker

Stiže pojačanje - treća kćerkica na putu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni rocker i pjevač grupe Foo Fighters, Dave Grohl, čeka svoje treće dijete sa suprugom Jordyn.

Dave Grohl, frontmen grupe Foo Fighters i bivši bubnjar grupe Nirvana, ima sretnu vijest. On i njegova supruga Jordyn Blum čekaju svoje treće dijete i to treću kćerkicu! Par već ima 8-godišnju Violet Maye i 5-godišnju Harper Willow, a uskoro im stiže i pojačanje. Dave će uskoro moći oformiti i pravi ženski bend!

Pogledaj i ovo showbuzz fanovi jedva dočekali Foo Fighters novim singlom "Shame Shame" najavili deseto studijsko izdanje, Dave Grohl album usporedio s rock klasikom

Dave poručuje: 'Klinci, idite u školu i ne drogirajte se!'

Kćeri poznatog rockera naslijedile su dobar ukus u glazbi, pa je tako Dave nedavno otkrio kao njegove kćeri kod kuće slušaju Beatlese. 'Nedavno sam svojoj Violet pokazao briljantni film 'Yellow Submarine', to je bio uvod u Beatlese i onda je bila oduševljena – baš kao i ja u toj dobi kada sam ih prvi put čuo', rekao je Dave.

Njegov bend Foo Fighters uzeo je kratku pauzu, no nastupali su na nedavno održanoj dodjeli Grammy nagrada. Osvojili su i nagradu za najbolju rock pjesmu koju je Dave uglazbio upravo s Paulom McCartneyem. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene