Prije 24 godine njih dvoje dobili su i sina Vida zbog čega je Rundek odlučio preseliti u Pariz


Nakon što je više od dvadeset godina živio u Francuskoj, gdje se preselio zbog svoje ljubavi prema redateljici Sandri Harzić s kojom je uplovio u vezu tijekom studentskih dana, Darko Rundek vratio se u Hrvatsku.

Vezani članci Darko Rundek Rundek & Ekipa predstavljaju novi singl s albuma "Brisani prostor" koji prati dvije priče između kraja i početka Darko Rundek Darko Rundek: "Kakve god promjene bile, čovjek neće prestati svirati i pjevati"

Prije 24 godine njih dvoje dobili su i sina Vida zbog čega jeRundek odlučio preseliti u Pariz. Ipak, promjena životne okoline nimalo nije utjecala na njegovu popularnost, čemu u prilog svjedoče i koncerti koje legendarni glazbenik još uvijek održava.

Ovaj utorak nastupio je na kulturno-glazbenoj tribini koju je pokrenula Mirela Priselac Remi uz pomoć Hrvatskog društva skladatelja i stručne službe HDS ZAMP, a koja jednom mjesečno ugošćuje eminentne tekstopisce u zagrebačkom Vinlyu.

Otkrio je za Dnevnik.hr kako većinu vremena provodi u ženinoj kući na Braču, baveći se poljoprivredom.

'Okopavam vrt, sadim, berem masline, kosim travu, a to je počelo od generacije mojih predaka. Taj niz se prekinuo generacijom mojih roditelja, a sada se ja vraćam tome na Braču', priča Rundek. Njegovi odlasci u Francusku sve su rjeđi.