Svaka čast!

POVRATAK U HRVATSKU Rundek i supruga skrasili se na Braču!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 24 godine njih dvoje dobili su i sina Vida zbog čega je Rundek odlučio preseliti u Pariz

Nakon što je više od dvadeset godina živio u Francuskoj, gdje se preselio zbog svoje ljubavi prema redateljici Sandri Harzić s kojom je uplovio u vezu tijekom studentskih dana, Darko Rundek vratio se u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Darko Rundek selfie iz sobe Darko Rundek: "Kakve god promjene bile, čovjek neće prestati svirati i pjevati"

Prije 24 godine njih dvoje dobili su i sina Vida zbog čega jeRundek odlučio preseliti u Pariz. Ipak, promjena životne okoline nimalo nije utjecala na njegovu popularnost, čemu u prilog svjedoče i koncerti koje legendarni glazbenik još uvijek održava.

Ovaj utorak nastupio je na kulturno-glazbenoj tribini koju je pokrenula Mirela Priselac Remi uz pomoć Hrvatskog društva skladatelja i stručne službe HDS ZAMP, a koja jednom mjesečno ugošćuje eminentne tekstopisce u zagrebačkom Vinlyu.

Otkrio je za Dnevnik.hr kako većinu vremena provodi u ženinoj kući na Braču, baveći se poljoprivredom.

'Okopavam vrt, sadim, berem masline, kosim travu, a to je počelo od generacije mojih predaka. Taj niz se prekinuo generacijom mojih roditelja, a sada se ja vraćam tome na Braču', priča Rundek. Njegovi odlasci u Francusku sve su rjeđi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene