Osvojila ga Olivera

Nakon skandala i razvoda: Najzločestiji dečko Balkana zaveo zgodnu Hrvaticu?

Olivera Matijević, Darko Lazić (FOTO: Instagram) Olivera Matijević, Darko Lazić (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Olivera Matijević, Darko Lazić (FOTO: Instagram) Galerija

Darko Lazić, čini se, nije dugo samovao. Nakon skandala s kokainom ostavila ga je supruga, a on je utjehu navodno pronašao u zgodnoj Zadranki Oliveri Matijević.

Iza Darka Lazića trenutno je buran životni period. Srpski folker prvo je snimljen kako šmrče kokain, a nedugo nakon što je snimka isplivala u javnost njegova supruga Ana Sević zatražila je razvod. No, ako je vjerovati srpskim medijima Darko nije dugo samovao.

Pogledaj i ovo Darko Lazić - 12 više ne skriva Srpski pjevač sasvim iskreno o svom ljubavnom životu: "Sve žene sam varao, vrijeme je da bivše saznaju"

Utjehu je navodno pronašao u pjevačici Oliveri Matijević. Mlada Zadranka, koju mnogi nazivaju 'balkanskom Kim Kardashian', navodno je osvojila srce popularnog pjevača prije nekoliko tjedana. Par se navodno upoznao na jednom zajedničkom nastupu, a prirodu svog odnosa za sada ne žele komentirati javno.

Osim ljubavi, Oliveru i Darka veže i isti glazbeni žanr. Lijepa Zadranka također koketira s folkom, a uzore vidi u srpskim kolegicama. Atraktivnoj Hrvatici mnogi zamjeraju što pjeva isključivo na ekavici, no ona se time ne zamara. Fokusirana je isključivo na vlastitu karijeru koju namjerava ostvariti na istočnom tržištu. Stoga umjesto u Hrvatskoj, klubove često puni u susjednoj Srbiji.

 

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevic) on

 

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene