Tužna vijest

Bivši natjecatelj hit-showa pronađen je mrtav u svojoj sobi, imao je samo 41 godinu

Darius Campbell Darius Campbell Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Darius Campbell - 1 Darius Campbell - 1 Darius Campbell - 2 Darius Campbell - 2 Darius Campbell - 3 Darius Campbell - 4 +0 Darius Campbell Galerija

Darius Campbell preminuo je u 42. godini, a tužnu su vijest potvrdili članovi njegove neutješne obitelji.

Bivši natjecatelj showa "Pop idol i kazališna zvijezda Darius Campbell pronađen je mrtav u svojoj sobi u američkom stanu u dobi od 41 godine, a tužnu su vijest objavil članovi njegove obitelj.

Pjevač i glumac pronađen je u Rochesteru u Minnesoti, a uzrok smrti zasad je nepoznat.

"S velikom tugom objavljujemo da je Darius Campbell Danesh preminuo. Darius je pronađen bez reakcije u krevetu u svojoj sobi u Rochesteru, Minnesota, 11. kolovoza, a poslijepodne je proglašen mrtvim od strane lokalnog medicinskog tima. Lokalna policijska uprava potvrdila je da nije bilo znakova sile ili sumnjivih okolnosti. Uzrok njegove iznenadne smrti za sada nije poznat, dok liječnički pregledi traju. Molimo vas da poštujete naše želje za privatnošću u ovom trenutku dok se mirimo s tragičnim gubitkom našeg sina i brata", stoji u službenom obiteljskom priopćenju.

Škotski pjevač, tekstopisac i glumac – koji je bio poznat kao Darius Danesh proslavio se u emisiji "Popstars" 2001. godine, a pojavio se na prvom "Pop Idolu", u kojem je pobijedio Will Young.

Nastavio je stvarati uspješnu kazališnu karijeru, pojavivši se u "Chicagu" kao Billy Flynn, kao i u "Guys And Dolls", "Prohujalo s vihorom" i drugim uspješnim predstavama na West Endu.

Živio je u SAD-u i pronašao ljubav s kanadskom glumicom Natashom Henstridge, čiji filmovi uključuju znanstveno-fantastični hit "Species".
Par se vjenčao 2011. godine na ranču San Ysidro u Santa Barbari u Kaliforniji, ali su se razveli nekoliko godina kasnije, točnije 2018. godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 5 Demi Moore - 10 Demi Moore - 11 Demi Moore - 2 +16 Demi Moore - 3 Celebrity Holivudska ljepotica ove godine slavi 60. rođendan, a u bikiniju izgleda bolje nego upola mlađe žene!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene