Nogometaš Darijo Srna istaknuo je da je kilometrima udaljen od domovine, no u mislima je uz svoj narod nakon potresa u Zagrebu.

Galerija


Nogometaš Darijo Srna (37), koji trenutačno igra za ukrajinski klub Šahtar Donjeck, još je jedna u nizu zvijezda koje su poslale snažnu poruku Hrvatima nakon potresa u Zagrebu. 

Vezani članci Darko Horvat Potpisano je 88 odluka o obnovi kuća stradalih u zagrebačkom potresu: ''Za potrese nismo bili administrativno spremni'' Darko Horvat o obnovi Zagreba - 2 Gdje je zapelo s obnovom Zagreba, ministar Horvat otkrio kada će konačno početi: "Proces se događa korak po korak..."

"Iako kilometrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe, izdrži. Nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Zenica... Hvala svima", napisao je Darijo. 

Njegova objava u kratko je vrijeme skupila mnoštvo reakcija. "Čovjek velikog srca. Uvijek bio i ostao velik", "Moli za Hrvatsku", "Drži se čvrsto, Zagrebe", "Zajedno kroz sve oluje", komentirali su. Velik dio njih Srnu je oslovio s kapetane prisjetivši se tako njegove nekadašnje uloge u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. 

Tatjana Jurić pohvalila se da je poslušala krizne stručnjake i otkrila što je učinila da si olakša situaciju