Samo se srušila

Folk pjevačici pozlilo u zračnoj luci: Dvotjedna dijeta 'došla joj glave'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hitna pomoć pjevačicu je odvezla u bolnicu.

Srpskoj pjevačici Dari Bubamari pozlilo je u beogradskoj zračnoj luci pa je završila na hitnoj. Kako piše srpski Telegraf, folk pjevačica vraćala se iz Švicarske, gdje je imala dva nastupa, te joj je zbog iscrpljenosti i dijete na kojoj je već dva tjedna, pozlilo na putu za Beograd.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

Necenzurirane fotografije folk pjevačice koje su šokirale Srbiju

'Dara se vraćala iz Zuricha i cijelim se putem žalila prijatelju da se ne osjeća dobro i da joj se vrti u glavi. Stjuardesa joj je ponudila obrok kako bi se oporavila, ali je Dara odbila uz objašnjenje da je na dijeti. Zbog te dijete se to sigurno i dogodilo, jer čim je prošla carinsku kontrolu, srušila se', rekao je izvor.

Hitna pomoć pjevačicu je odvezla u bolnicu.

'Ovih dana sam na specijalnom režimu prehrane, smršavila sam šest kilograma i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro. Ne može me ništa oboriti s nogu. Svakog vikenda nastupam i nemam namjeru stati. Uskoro ću promovirati novu pjesmu i spot za pjesmu 'Karera', koji će pomaknuti dosadašnje standarde', rekla je pjevačica za Telegraf.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene