Dara Bubamara nastupila je pred publikom u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila grudnjak pa se malo tko zapravo mogao koncentrirati na ono što pjeva.

Galerija


Jedna od najpopularnijih folk pjevačica iz susjedne nam Srbije, 44-godišnja Dara Bubamara zapalila je atmosferu na svom koncertu održanom na beogradskim splavovima, osvanuvši u provokativnoj kreaciji, za koju neki smatraju da je i pretjerana, odnosno daleko od dobrog ukusa.

Vezani članci Seks-skandali (FOTO: Instagram) Kad stvari odu predaleko: Srbija je puna seks-skandala, evo čije su sve fotografije i snimke izašle na vidjelo Čedomir Jovanović, Jelena Karleuša (FOTO: Pixell/Instagram) U seks-skandal upleo se i političar: ''Neće moći sakriti mokre snove s Jelenom Karleušom''

Naime, Dara se odlučila pojaviti u prozirnom topu ispod kojeg nije nosila grudnjak pa nitko nije mogao skinuti pogled s njezinih bujnih grudi koje su rezultat nekoliko estetskih operacija. Dara je ponosno isticala svoje atribute na pozornici ali i van nje, pozirajući ponosno pred objektivima fotoreportera.

Dara je neke momente s nastupa podijelila i na profilu na Instagramu koji vrvi njezinim seksepilnim izdanjima, a na većini fotografija se u prvom planu nalazi upravo njezin dekolte.

" Totalni haos ovog vikenda, poslije dužeg vremena ludo ste se proveli i vi a i ja. Pjevala sam od srca, dali ste mi energiju, hvala za dvije nevjerojatne večeri", napisala je Dara. 

Poznati poduzetnik ljubi 27 godina mlađu studenticu: U društvu atraktivne plavuše prošetao zagrebačkom špicom