Suzana Mančić, bivša loto djevojka, i srpska zvijezda Dara Bubamara na jednu večer su dijelile titulu kraljice popa, a kao Madonne nisu razočarale!


Pjevačica Dara Bubamara i voditeljica Suzana Mančić u najnovijoj emisiji srpske inačice 'Tvoje lice zvuči poznato' priredile su pravi spektakl za muški dio publike, a sve ostale su, uključujući i žiri, poprilično šokirale.

Vezani članci Dara Bubamara U prozirnom topu ponosno istaknula bujne grudi, bio je to prizor s kojeg je malo tko mogao svrnuti pogled Suzana Mančić - 1 Najpoznatija loto-djevojka bivše države o vjenčanju s grčkim bankarom: "Mislim da sam zaslužila puno bolji tretman"

Zajednički zadatak im je bio imitacija Madonne. Obje su se pokazale kao odlične kraljice popa, a bile su i jednako provokativne. Suzana, koja je nedavno otkrila kako prepoznati muškarca koji laže i vara, imala je pomoć manekenke Nine Seničar i glumice Jelene Gavrilović, a tu pomoć je iskoristila vrućim plesnim potezima s djevojkama.

Dara je pak zajahala mehaničkog bika, a zatim vezala Vladu Georgieva. No, ono najbolje uslijedilo je nakon njihovih nastupa. Pojavile su se zajedno na pozornici i poljubile u usta, nakon čega su se rukovale, dok su žiri i publika ostali zapanjeni.