Dvije Madonne

VRUĆI NASTUP Dara Bubamara i Suzana Mančić 'odradile' lezbijski poljubac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzana Mančić, bivša loto djevojka, i srpska zvijezda Dara Bubamara na jednu večer su dijelile titulu kraljice popa, a kao Madonne nisu razočarale!

Pjevačica Dara Bubamara i voditeljica Suzana Mančić u najnovijoj emisiji srpske inačice 'Tvoje lice zvuči poznato' priredile su pravi spektakl za muški dio publike, a sve ostale su, uključujući i žiri, poprilično šokirale.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

Zajednički zadatak im je bio imitacija Madonne. Obje su se pokazale kao odlične kraljice popa, a bile su i jednako provokativne. Suzana, koja je nedavno otkrila kako prepoznati muškarca koji laže i vara, imala je pomoć manekenke Nine Seničar i glumice Jelene Gavrilović, a tu pomoć je iskoristila vrućim plesnim potezima s djevojkama.

Dara je pak zajahala mehaničkog bika, a zatim vezala Vladu Georgieva. No, ono najbolje uslijedilo je nakon njihovih nastupa. Pojavile su se zajedno na pozornici i poljubile u usta, nakon čega su se rukovale, dok su žiri i publika ostali zapanjeni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene