Dara Bubamara istaknula je kako je zahvalna svojim roditeljima na svemu, a smatra da je uspješna jer nije ništa dobila na pladnju i morala se izboriti za sebe.

Galerija Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) +0 Dara Bubamara (Foto: Instagram)

Srpska folk-pjevačica Dara Bubamara ispričala je kako je u djetinjstvu jela kruh i mast, a danas ističe da ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Za Blic je rekla kako joj tijekom školovanja otac Zoran i majka Milica nisu imali ni da joj daju novac za džeparac.

Vezani članci Dara Bubamara (Foto: Instagram) Srpska pjevačica uživa u Rovinju, dok susjedstvom navodno kruže "škakljive" fotografije iz njezinog mobitela Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Ognjena Vranješa napustila supruga Danijela te mu poručila: "Mrtav si za mene"

"Uspjela sam jer sam se morala boriti, ništa mi nije dalo na pladnju. U životu sam zaradila više od milijun eura, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari", priča Dara. Dodaje kako se sjeća da je ocu govorila da joj kupi haljinu i cipele, a on bi joj rekao kako nema novca i dobit će sve kada on dobije plaću.

Zaključila je kako su današnja djeca potpuno drugačija jer moraju imati sve odmah. "Događalo se da jedemo kruh i mast. Za vrijeme školskog odmora išla sam kući jesti jer nisu uvijek imali da mi daju za džeparac. Ali zahvalna sam na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kojem moj otac živi otkupila od njegove firme i preuredila ga", kaže Bubamara.

Pjevačica je rekla i da u školi nikada nije bila najljepša djevojčica, no uvijek je bila u centru pažnje. "Dečki su me uvijek voljeli zbog karizme i energije. Već sam u vrtiću imala simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, no nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", kaže folk-zvijezda.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju