borila se za sebe

Srpska folk-zvijezda iskreno priznala: "Nekad sam jela kruh i mast, a danas imam milijun eura"

Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara (Foto: Instagram) Dara Bubamara (Foto: Instagram) +0 Dara Bubamara (Foto: Instagram) Galerija

Dara Bubamara istaknula je kako je zahvalna svojim roditeljima na svemu, a smatra da je uspješna jer nije ništa dobila na pladnju i morala se izboriti za sebe.

Srpska folk-pjevačica Dara Bubamara ispričala je kako je u djetinjstvu jela kruh i mast, a danas ističe da ima milijun eura u banci, nekretninama i automobilima. Za Blic je rekla kako joj tijekom školovanja otac Zoran i majka Milica nisu imali ni da joj daju novac za džeparac.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara razlika je očita Poznata folkerica pohvalila se nevjerojatnom transformacijom u samo mjesec dana, no stvarnost je ipak drugačija od Instagrama!

"Uspjela sam jer sam se morala boriti, ništa mi nije dalo na pladnju. U životu sam zaradila više od milijun eura, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari", priča Dara. Dodaje kako se sjeća da je ocu govorila da joj kupi haljinu i cipele, a on bi joj rekao kako nema novca i dobit će sve kada on dobije plaću.

Zaključila je kako su današnja djeca potpuno drugačija jer moraju imati sve odmah. "Događalo se da jedemo kruh i mast. Za vrijeme školskog odmora išla sam kući jesti jer nisu uvijek imali da mi daju za džeparac. Ali zahvalna sam na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kojem moj otac živi otkupila od njegove firme i preuredila ga", kaže Bubamara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Pjevačica je rekla i da u školi nikada nije bila najljepša djevojčica, no uvijek je bila u centru pažnje. "Dečki su me uvijek voljeli zbog karizme i energije. Već sam u vrtiću imala simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, no nisam patila, uvijek mi je bilo zanimljivo", kaže folk-zvijezda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene