Ostvarila karijeru

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način

Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) +2 Daphne Joy (Foto: Instagram) Galerija

Daphne Joy 32-godišnja je Filipinka raskošnih oblina koje su joj donijele uspjeh u svijetu modelinga

32-godišnja Filipinka prava je senzacija Instagrama.

Pogledaj i ovo Daphne Joy (Foto: Instagram) Zadnju djevojku skriva Glazbenik koji sprema spektakl u Zagrebu veliki je zavodnik, a ovo su ljepotice koje je ljubio

Daphne Joy ostvarila je karijeru modela za bikinije i donje rublje, a na njezinu slavu utjecale su i veze s poznatim glazbenicima.

Naime, zanosna Filipinka raskošnih oblina poznata je kao bivša djevojka repera 50 Centa, pravim imenom Curtisa Jacksona. Podsjetimo, par se počeo viđati 2011. godine, a sinčić Sire Jackson stigao je već u rujnu 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sire (@sire_jackson) on

Maleni je sa svega 2 godine počeo zarađivati kao model za jedan poznati brend slušalica, a i sam je danas senzacija na Instagramu s više od 47 tisuće sljedbenika. Što se tiče njegovih roditelja, duo je prekinuo zbog obiteljskog nasilja. Naime, Daphne je repera optužila za to, no on je sve oštro opovrgnuo.

Onda je 2015. godine u Velikoj Britaniji Daphne upoznala glazbenika Jasona Derula, od kojeg se nije odvajala nešto više od pola godine. Par se otad mogao vidjeti u noćnim provodima, na egzotičnim putovanjima, ali i na društvenim mrežama, gdje su često pokazivali svoju ljubav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy) on

Vezu je navodno prekinula lijepa manekenka nakon svega 7 mjeseci, no razlog nije poznat javnosti, a glazbenik je ubrzo viđen kako tulumari u društvu nepoznatih ljepotica, pa se čini da nije predugo patio.

Filipinka je nedavno viđena na plaži u Miamiju u igri sa sinom, a njezine bujne obline nisu mogle proći neopaženo.

U crnom bikiniju, vjerujemo kako su sve oči bile na njoj, no ona je svoje fokusirala samo na jednog muškarca – svoga sina. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +6 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Prezgodna brineta poznata po golišavim selfijima pokazala kako izgleda njezino kućno izdanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene