Dan Bilzerian upečatljiv je po svojoj bradi koja mu je postala i zaštitni znak, a playboy je jednom pokazao i kako izgleda bez nje.

Galerija


Američkom multimilijunašu koji već danima uživa na hrvatskoj obali brada je zaštitni znak, no Dan Bilzerian joj nije uvijek bio vjeran. Iako bradu ima na svim novijim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, mogu se pronaći i "dokazi" njegovog obrijanog lica.

Vezani članci Društvo Dana Bilzeriana Golišave ljepotice u društvu bogataša predahnule od tuluma pa su zabavu pronašle u našim vinogradima Dan Bilzerian Milijunaš i playboy koji uživa na našoj obali djevojke mijenja često, no vjeran je jednoj stvari

"Prije dosta godina imao sam bradu, djevojke su me samo iskorištavale za seks, ali nisu htjele hodati samnom", napisao je u opisu jedne starije objave na Instagramu kralj raskalašenih tuluma.

Bilzerian Jadranom plovi na luksuznoj jahti, a uz njega su stalno brojne ljepotice koje mu prave društvo. Slavni playboy dosad je posjetio Split, Dubrovnik, Hvar i NP Krka, a na društvenim mrežama redovito dijeli detalje svojih avantura.

Milijune dolara Bilzerian je inače zaradio profesionalnim igranjem pokera, a često se hvalio kako je izgubio "samo" 3,6 milijuna dolara. Bilzerian ima i obiteljsko zaleđe, a dio bogatstva može zahvaliti ocu Paulu koji je zaradio veliku količinu novca poslovima na Wall Streetu.

Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"