U 76. godini

Dok njegove 20 godina mlađe žene nema na vidiku, legendarni glumac ludo se zabavlja s drugom i to sve bilježi!

Danny Glover i Regina Murray Danny Glover i Regina Murray Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Danny Glover i Regina Murray - 1 Danny Glover i Regina Murray - 2 Danny Glover i Regina Murray - 4 Danny Glover i Regina Murray - 3 Danny Glover i Eliane Cavalleiro - 1 Danny Glover i Eliane Cavalleiro - 2 Danny Glover i Eliane Cavalleiro - 3 Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Youtube scrennshot) Danny Glover (Foto: Getty Images) +4 Danny Glover (Foto: Getty Images) Galerija

Danny Glover pokrenuo je glasine o razvodu od Eliane Cavalleiro i to nakon što je snimljen kako se zabavlja s drugom ženom u susjednoj nam Italiji.

Najnovije paparazzo fotografije legendarnog holivudskog glumca Dannyja Glovera potaknule su šuškanja da se razveo od svoje supruge Eliane Cavalleiro nakon 13 godina braka.

Pogledaj i ovo showbuzz Važna uloga Slavni glumac u Sarajevu!

75-godišnji glumac snimljen je odličnog raspoloženja u i to u društvu agentice za prodaju nekretnina Regine Murray s kojom se zabavalja na Sardiniji. Dvojac se brčkao u plićaku snimajući brojne zajedničke selfije, a pali su i nježni dodiri.

Danny zasad nije objavio vijest da se razišao s 55-godišnjom Eliane, ali u javnosti su posljednji put zajedno snimljeni 2018. godine, ali zato je s Reginom prošetao i crvenim tepihom događanja "Filming Italy 2022" u Santa Margheriti di Pula.

Inače, Mel Gibson je ranije ove godine otkrio da će se njegov dugogodišnji kolega Danny pojaviti u najnovijem nastavku filma "Smrtonosno oružje", u kojem će igrati svoju ulogu narednika LAPD-a Rogera Murtaugha i to 23 godine nakon posljednjeg nastavka te kultne akcijske komedije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Guardiola i Dele Alli - 2 Maria Guardiola i Dele Alli - 1 Maria Guardiola i Dele Alli - 3 Maria Guardiola i Dele Alli +6 Maria Guardiola s obitelji Celebrity Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene