Najavila novu pjesmu

Danijela sprema nova iznenađenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska glazbenica Danijela Martinović koncertom uživo na Narodnom radiju hrvatskoj je javnosti otkrila do sada neke nepoznate činjenice iz života i bogate karijere, ali i oduševljeno prihvaćala sve skrivene goste i zadatke koje je pred nju stavljao domaćin Dalibor Petko.

Jedno od njih bilo je i dolazak dva mlada, zgodna vaterpolista Mladosti Ante Vukičeviča i Marka Pavičića, koji su Danijeli Martinović otkrili kako se upravo njene pjesme slušaju nakon pobjeda te kako je ona omiljena glazbenica ovih vodenih junaka. Dvojica vaterpolista iznenadili su Danijelu došavši u majicama s njenim likom, koje je Danijela s veseljem potpisala te najavila da uskoro dolazi bodriti Žapce i na tribinama.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

'Totalno sam zbunjena, jer su stigla dva zgodna momka. To da vaterpolisti slušaju moje pjesme je informacija koja me istinski raduje. Još ako je to pridonijelo kakvoj pobjedi, gdje će mi biti kraj, umislit ću se. Zaista sam počašćena', rekla je sinoć Danijela.

Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, Danijela je sa svojim bendom otpjevala neke od najvećih hitova, najavivši i svoju novu pjesmu s kojom će se predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu. Bit će to završni dio trilogije koji je počeo s Brodolomom i Raspašojem.

Danijeli su se jučer u emisiju javljali brojni prijatelji i kolege. Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković nazvao ju je svojom omiljenom pjevačicom, Halid Bešlić rekao je da očekuje da mu Danijela napravi fini ručak s morskim specijalitetima, a Kemal Monteno zezao ju je da priča jako puno, ali i jako pametno.

U studiju se kao iznenađenje pojavila i Danijelina velika prijateljica makedonska diva Kaliopi, a Danijela je dobila i priliku ponovno zasvirati harfu te dodala: 'Nisam je svirala javno još od svojih školskih dana'. Na radost brojnih oduševljenih slušatelja Narodnog radija Danijela je kroz emisiju otpjevala brojne hitove iz bogate karijere te najavila ljeto puno nastupa diljem regije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene