Izgleda super

Danijela najavila ludu zabavu - u toplesu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska glazbenica Danijela Martinović uskoro kreće na mini turneju po Sloveniji.

Pripreme za koncerte u završnoj su fazi, a Danijela je uoči skorih nastupa snimila atraktivne fotografije u suradnji s modnim fotografom Šimom Eškinjom.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao Audrey Praznik u Splitu Danijele Martinović!

42-godišnja Danijela je još jednom pokazala kako izgleda nevjerojatno, a novim izgledom najavljuje i glazbene poslastice. Fotografije su jako zavodljive, a na jednoj Danijela pozira u toplesu!

>> Duboki dekolte i lijepi osmijeh: Nije ni čudo što je 'ukrala' svu pažnju

Slovenska publika broji dane do koncerata Danijele. Hitovi 'Brodolom' i 'Raspašoj', osim u Hrvatskoj, postali vrlo popularni i među publikom u regiji, a glazbenica najavljuje i nove pjesme u skoroj budućnosti!

'Veselim se nadolazećim koncertima. Drago mi je da je publika dobro prihvatila i Brodolom i Raspašoj, a posebno me veseli što su pjesme pronašle put do mladih ljudi. Divno je dijeliti njihovu energiju na koncertima i ovo je za mene jedno posebno, novo proljeće!', izjavila je Danijela uoči odlaska u Sloveniju.

Na turneji pet gradova popularna Splićanka otpjevat će svoje najveće hitove, a osim 'Brodoloma', s kojim je na Splitskom festivalu 2012. godine osvojila nagradu publike Brončani galeb, te posljednje uspješnice 'Raspašoj', publika će imati priliku čuti sada već kultne pjesme kao što su 'Ti možeš lagat svakome', 'Neka mi ne svane','Id'i, 'Zovem te ja'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene