Danijelu rijetko možemo vidjeti u sportskom izdanju, a ovog je puta s fanovima podijelila fotografije s treninga.

Galerija


Glazbenica Danijela Martinović, iako sitnije građe, može izdržati velike sportske napore. Blagdane Danijela provodi u intenzivnim pripremama za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u srijedu 19. travnja u 20 sati u Lisinskom. Functional flow trening sastavni je dio priprema za koncert, a Danijela ih odrađuje pod budnim okom kineziologa Tomislava Dolušića.

Danijela Martinović (FOTO:PR)
Danijela Martinović (FOTO:PR) - 3


Danijelu rijetko možemo vidjeti u sportskom izdanju, a ovog je puta s fanovima podijelila fotografije s treninga. Već na prvi pogled vidi se zahtjevnost treniga i Danijelina izdržljivost. Dvosatno plesanje na pozornici zahtijeva dobru kondiciju i vrhunsku pripremu, a sudeći po viđenom Danijela je spremna za Lisinski.

Danijela Martinović (FOTO:PR)
Danijela Martinović (FOTO:PR) - 6


Danijela za koncert Zavijek zajedno iduće srijede priprema pravu glazbenu poslasticu. Koncert će biti presjek hitovima bogate karijere, a na pozornici će joj se pridružiti i glazbena diva Doris Dragović te klapa Munita iz Zadra. Svjetlosna igra mappinga i brojnih zvučnih efekata osmišljenih posebno za ovaj koncert jamče višeosjetilno uživanje u ovoj prekrasnoj glazbenoj priči.

Danijela Martinović (FOTO:PR)
Danijela Martinović (FOTO:PR) - 8