Produkcijskom timu, zaslužnom za Danijelin novi zvuk i imidž, pridružila se i njezina kolegica i dugogodišnja prijateljica – Severina.


''Pusti telefon, piši tu po srcu mome... Sa tvojih usana i otrov mi je lijek... I ove noći neka bude sve po tvome... ko da nije bilo oduvijek'', dio je to refrena novog singla 'Telefon' Danijele Martinović, kojim splitska pjevačica najavljuje svoj novi album, ali i veliki zaokret u karijeri.

Vezani članci Istražili smo tko su roditelji naših slavnih - 7 Roditelji domaćih zvijezda progovorili o svojoj djeci: "Kao dijete je bio dobar, sad je možda neposlušan" Slika nije dostupna Ostavlja li se Severina mikrofona? Danijela osvanula u neviđenom izdanju

Produkcijskom timu, zaslužnom za Danijelin novi zvuk i imidž, pridružila se i njezina kolegica i dugogodišnja prijateljica Severina, koja je uvelike doprinijela tome da pjesma 'Telefon', autora Dragana Brajovića Braje, dođe do Danijele, ali i tome da videospot prikaže Danijelu u posve drugačijem izdanju nego dosad. Ekranizaciju spota potpisuje Dario Radusin, a publika će ga premijerno moći pogledati u srijedu, 4. listopada, točno u podne na Danijelinoj stranici na Facebooku.