Vječno mlada

DANIJELA O ESTETSKIM ZAHVATIMA: Zaista nisam, stvarno nisam!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović obožavana je pjevačica, koja nikad nije igrala na kartu seksipila. O svemu je progovorila u intervjuu.

Danijela Martinović, članica žirija Supertalenta, i velika domaća zvijezda, progovorila je u intervjuu o svojim estetskim zahvatima, zdravlju i golišavim fotografijama te kolegicama s estrade.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

'Na jednom portalu su napisali da sam neprepoznatljiva koliko sam hijalurona stavila u obraze pa često pomislim ono pobogu zar se moram opravdavati, zaista nisam, stvarno nisam. Održavam se neinvazivnim tretmanima, imam taj neki dobar gen, ali i dalje kažem, vjerujte mi, sve to skupa bi bilo nebitno da nemam taj optimističan pogled na život. Sve to ne bi imalo smisla', osvrnula se Danijela na priče o estetskim zahvatima.

Ipak, nije protivnica zahvata. 'Ako netko ima kriv nos, pa zašto pobogu da ga ne popravi, ako nam to mogućnosti pružaju. Dakle, nisam ja protivnica, naravno da sam protivnica toga da postanemo žrtve, da nam je to jedino bitno i da odgađamo starost', priča Martinović. I dok njezine brojne kolegice objavljuju golišave fotografije na društvenim mrežama, Danijela od toga zazire. 'Jednostavnije je izići bez majice, zaboraviti grudnjak, obući tangice, ja zaista mislim da to može apsolutno svaka žena koju pogledate', zaključila je simpatična Danijela za Radio Dalmaciju.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

Pratite Supertalent na Vip TV-u svake nedjelje od 20 h.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene