Danijela Martinović i dan danas izgleda te ima narav djevojčice.

Galerija


Ovo nije prvi put da je bivša pjevačica popularne grupe Magazin objavila fotografiju iz prošlosti.

Vezani članci Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Rijetko ih vidimo ovakve: Danijela Martinović i Petar Grašo javno pokazali koliko se vole Danijela Martinović (Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL) Danijela Martinović održala humanitarni koncert u Lisinskom: ''Ponosna sam na cijeli projekt''

Radi se o danas 47-godišnjoj Danijeli Martinović koja i u petom desetljeću izgleda poput djevojčice, a poznata je i po svojoj vedrini i vrckavosti kojom zrači gdje god se pojavi.

Popularna splitska pjevačica tu i tamo na društvenim mrežama voli podijeliti fotografije iz prošlosti, a posljednje je podijelila onu na kojoj ima svega 19 godina.

"Nježnih 19 godina, a osmijeh isti", napisala je pored, a na račun izgleda dobila je samo komplimente.

Obožavatelji su tako jednoglasno odlučili kako Danijela jednostavno ne stari, jer danas izgleda gotovo isto kao i tada.

"Ne stariš, osmijeh uvijek isti, oči iskrene i nasmijane, duša otvorena, srce toplo, ruke ispružene, riječi koje grle. A kaj da ti još kažem. Sve to i još više, upakirano u tebi", jedan je od ljepših komplimenata koji je dobila.

Ipak, neki njezini estradni kolege, preciznije Luka Nižetić, zaključili su kako na spomenutoj fotografiji izgleda identično kao njezina mlađa sestra Izabela Martinović koja je također krenula glazbenim putem.

"Pa i ja sam malo zastala", poručila mu je Splićanka.

Prvi izlazak Meghan Markle i sina Archieja: Zašto javnost ponovno misli da je priredila predstavu?