Poznata hrvatska pjevačica Danijela Martinović objavila je fotografiju staru 28 godina.

Galerija


Najnovija objava Danijele Martinović na Instagramu nudi pravi povratak u prošlost. Vrckava pjevačica prisjetila se vremena kada je bila pjevačica grupe Magazin pa je objavila fotografiju iz tih davnih dana.

Vezani članci Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Jedna od najzgodnijih žena domaćih nogometaša za ovu fotku dobila 18 tisuća lajkova, prepoznajete li je?

Naime, fotka koju je podijelila s fanovima stara je 28 godina, a prikazuje našu pjevačicu s kratkom plavom fizurom i jakim ružem. 

Fotografija je nastala 1991. godine na snimanju naslovnice albuma "Da mi te zaljubit u mene", prvog koji je Danijela snimila s grupom Magazin. Napustila ju je 1996. godine i započela solo karijeru, toliko uspješnu da je postala jedna od najpopularnijih domaćih ženskih izvođačica devedesetih.

Fanovi su Danijeli odmah poručili da je bila i ostala preslatka, a neki su se sjetili i nekih davnih susreta koji su se dogodili upravo za vrijeme Danijeline suradnje s Magazinom. 

"Vi ste izgledala tako, a ja imala 3 godine kad ste prvi put nastupali u Krku, pobjegla sam mami pravo k vama na pozornicu, dali ste mi mikrofon da nešto otpjevam. Počela sam nešto brljati a onda pobjegla jer me bilo sram", napisala je Danijeli jedna pratiteljica.

"Ledena kraljica" plave kose i očiju koja već tri desetljeća nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta