Zanimljiv savjet

Danijela zna kako pronaći pravu ljubav: "Ne idi u svinjac, sa svinjom možeš samo roktati"

Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinovic Danas (Foto: Facebook) Danijela Martinović (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović (Foto: PR) Danijela Martinović (Foto: Instagram) Danijela Martinović Jole (Foto: PR) Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL +0 Danijela Martinovic 2018 (Foto: Facebook) Galerija

Danijela Martinović uputila je zanimljivu inspirativnu poruku svojim obožavateljima putem Instagrama.

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica Danijela Martinović svakodnevno dijeli fotografije sa svojim obožavateljima na Instagramu kojih je više od 40 tisuća.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Uz fotografije iz sadašnjosti, ali i onih koje nas vraćaju na prošle dane Danijeline karijere i podsjećaju na drage pjesme, na njenom Instagram profilu možemo često vidjeti inspirativne poruke i citate iz knjige "Šalabahter života" čija je autorica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

"Ako tražiš partnera za tango svog života, ne idi u svinjac. Sa svinjom možeš samo roktati", posljednji je citat i ljubavni savjet kojeg je Danijela objavila, a pratitelji su se itekako složili s njome.

Knjiga "Šalabahter života" nastala je u vrlo kratkom periodu, u svega tri mjeseca, a u njoj su zapisane Danijeline misli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene