47-godišnja pjevačica Danijela Martinović na TEDx-u u Zagrebu uskoro će održati govor o tome kako se nosila s teškim životnim udarcima.

Galerija


Danijela Martinović uskoro će svjedočiti o patnjama kroz koje je godinama prolazila i vješto ih skrivala.

Vezani članci Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Petar Grašo i Danijela Martinović uživali u društvu prijatelja na večeri, a nisu ih omeli ni brojni obožavatelji Danijela Martinović (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Danijela Martinović zabrinula fanove statusom o samoći, svi se zapitali gdje je Grašo, pa je ubrzo sve objasnila

Pjevačica će na ovogodišnjem TEDxZagreb prvi put stati pred publiku kako bi otkrila kako je do zadovoljstva došla prolazeći kroz bol koju nitko nije vidio jer ju je vješto skrivala te se sama rušila i sastavljala.

Danijela Martinović (Foto: Facebook)
Petra Grašo, Danijela Martinović (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Govor će, kao i na svakom TEDx-u,  trajati 18 minuta. "Bilo je puno boli, ali u konačnici je presudio moj doživljaj života", otkrila je uvijek pozitivna Danijela za Gloria.hr.

Prvu veliku bol osjetila je kada ju je tata prvi dan ostavio u školi, a drugu kada se teško razboljela njezina sestra Izabela. Godinu dana kasnije poginuo joj je i prijatelj. "Petar i drugi bliski ljudi prihvaćaju to s punim poštovanjem i znaju da ovo nije hir", zaključila je.