nije joj loše!

Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Danijela Martinović oglasila se prvi put na Instagramu otkako je u javnost procurila vijest da njezin bivši dečko ponovno ljubi.

Pjevačica Danijela Martinović na Instagramu se oglasila prvi put otkako se u domaćim medijima pojavila vijest da njezin bivši dečko Petar Grašo ponovno ljubi, i to Hanu Huljić, kćer Tončija Huljića. 

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

"Zaboravi sigurnost. Živi gdje se bojiš živjeti. Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja", napisala je Danijela uz snimke i fotografije sa ziplinea na koji je otišla s prijateljicom.

Danijela Martinović i Petar Grašo prije nekoliko su mjeseci šokirali mnoge kada su potvrdili da nakon više od 24 godine više nisu zajedno. Dugogodišnju vezu nedavno je prekinula i Hana Huljić, a već danima se ne prestaje pričati o novoj romansi na našoj sceni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, 31-godišnja glazbenica i 45-godišnji pjevač već žive zajedno u njegovu zagrebačkom stanu, svega nekoliko metara udaljenom od stana Petrove bivše partnerice Danijele Martinović. Izvor blizak paru potvrdio je tu vijest i dodao kako su zajedno nekoliko mjeseci te da Hana ima u planu živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj splitskoj.

Ni Petar, kao ni Hana, nisu bili rječiti oko svoje veze, a nisu komentirali ništa što se o njima piše. Njihovu ljubav, s druge strane, komentirao je Tonči Huljić, koji je za Večernji list rekao kako su on i Petar veliki prijatelji. "Ako su oni sretni, a koliko vidim, jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", zaključio je Tonči.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Nekad i sad Osvojila je svijet prije više od 20 godina kao omiljena ubojica vampira, a i poslije toliko vremena izgleda potpuno jednako!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić Hana Huljić +4 Hana Huljić Celebrity Hana Huljić kratko je komentirala vezu s Grašom, evo što je poručila svim znatiželjnicima, par već i živi zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene