Članica žirija Supertalenta posve je iskreno odgovarala na pitanja. Svjesna je da sudjeluje u projektu gdje su prisutne i suze i smijeh.


Splitska pjevačica Danijela Martinović nova je članica žirija mega popularnog projekta koji se s nestrpljenjem očekuje. Pitamo se kakva će biti članica žirija? - Vodit ću se definitivno trenutnom situacijom i onim što ću vidjeti. Konstruktivnost svakako DA i neću se libiti reći NE ako to stvarno tako mislim. Sve ostalo bila bi laž. Ponekad je najvažnija stavka u životu čuti NE. U toj riječi krije se mnogo mogućnosti za rast i napredovanje. Ključnu stavku odigrat će karakter pojedinca. Stroga nisam po prirodi tako da to odmah isključujemo. – kazala je Danijela koja će uzeti u obzir da je i ona prolazila kroz tremu i da je svaki početak uvijek težak.

Vezani članci Slika nije dostupna Trinaestogodišnji Luka i razbacani Tomy raspametili publiku i žiri Slika nije dostupna Danijela Martinović pokazala svoj skriveni talent

Ovo je definitivno projekt gdje se mogu vidjeti i smijeh i suze. Danijela ne odbija mogućnost da se upravo ona rasplače. - Uh tu sam jako osjetljiva. Rasplakati me može, naravno emocija koju tog trenutka doživim zbog nekoga ili nečega, nešto što će me pomaknuti s mjesta, a iskreno se nadam da će toga biti jako puno u Supertalentu. – otkriva Danijela koja priznaje da bi joj danas bilo teško stati ispred žirija. - Danas su definitivno druga vremena. Ja sam samo jednom stala pred žiri i to kada sam pjevala na 'Prvom pljesku'. Sve ostalo život je donio na moju cestu. – kazala je pjevačica i članica žirija.

Danijelu su za sada oduševili plesači, ali s nestrpljenjem očekuje brojne akrobacije, mađioničarske trikove i brojne neobične talente. Najviše je veseli što je u Supertalentu sve originalno, neobično, posebno i hrabro.

Na radost brojnih fanova 28. će veljače samostalnim koncertom u Lisinskom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.