Ljubav na djelu

Danijela uputila dirljive riječi svojem najdražem muškarcu i otkrila nepoznate detalje: "Priredio mi je iznenađenje koje se ne zaboravlja"

Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 2 Karmen Poznic Bozic/PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Galerija

Danijela Martinović je na Instagramu čestitala rođendan svojem ocu Ivanu Martinoviću pa dirljivim riječima rasplakala obožavatelje.

Danijela Martinović iskoristila je priliku da na društvenim mrežama obilježi poseban dan i čestita rođendan najdražem muškarcu u njezinu životu, ocu Ivanu Martinoviću.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

50-godišnja Danijela raznježila je obožavatelje njihovom zajedničkom fotografijom i emotivnim riječima koje mu je posvetila.

"Tata, sretan ti rođendan! Moj tata mi je prije par godina priredio iznenađenje koje se ne zaboravlja. Došao je sam, nenajavljen i cijeli dan me čekao sjedeći u publici da bi me čuo, da bi moje srce osjetilo njegovo dok govorim priču svog života. Zagrlio me, vidjela sam - ponosan je, preponosan - kupila sam suze. Rekao je: "Dušo, ja se odmah vraćam za Split." "Ali, kako ćeš tata, pa ponoć je, umoran si, cijeli dan si tu, nemoj zezat, prespavaj, molim te." Kaže on sa osmijehom, uvijek sa osmijehom: "Dušo (uvijek me tako zove, 'ko šiša ime - to je samo simbol), ide tata, imam sutra posla, a ja sam bio, vidio te i čuo i to je meni najvažnije." To se zove Ljubav na djelu - o tome se piše i priča kad se kaže da najljepše stvari nemaju cijenu. Ako me ikad budu opet pitali: "Kad ti misliš odrasti?" Sad znam - nikad. Najljepše je biti djevojčica svoga tate", napisala je Danijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Jedna velika istina i najposebniji odnos", "Tata sretan ti rođendan, živi i zdrav bio svojoj Danijeli", "Divno", "Živa istina", "Plačem", "Prelijepo i osjećajno! Uživajte u svakom danu i u ljubavi! Sretan rođendan tati i da ih još jako puno provedete zajedno", "Predivno", zaključili su Danijelini obožavatelji u komentarima.

Pjevačica je nedavno putem društvenih mreža otkrila i koliko se raduje svojem nadolazećem koncertu "Otvoreno srce" u Lisinskom, a još je ranije objavljeno da je odlučila okrenuti novo poglavlje u svojem životu nakon prekida s Petrom Grašom, koji čeka dijete s Hanom Huljić te će s njom brzo i pred oltar.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: IMDB) Nekad i sad Bio je tiha ženska patnja, a onda se zapustio i na ulici ga više nije moguće prepoznati, svi se pitaju zašto si je to učinio!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene