Pogledajte galeriju!

Lijepa i vitka Danijela mamila uzdahe u ženstvenom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović zasjala je na drugoj večeri Cro-A-Portera! U prekrasnoj crno bijeloj haljini modnog dvojca Arileo splitska je glazbenica pokazala prepoznatljivu vitku liniju.

Danijela Martinović zablistala je na drugoj večeri Cro-A-Portera! Splitska glazbenica mamila je uzdahe u prekrasnoj crno-bijeloj haljini modnog dvojca Arileo i pokazala prepoznatljivu vitku liniju.

>> Brojni poznati stigli na Cro A Porter - Severina svoju krunu ne skida

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

'Kao i svaka žena obožavam modu, pratim svjetske modne trendove i pomno odabirem ono što najbolje odgovara mom karakteru. S Arileom surađujem godinama a večerašnju smo kombinaciju pripremali još u Splitu u njihovom ateljeu. Cro-A -Porter nezaobilazan je modni događaj koji s veseljem posjećujem svake sezone!', izjavila je prekrasna Danijela Martinović.

Pripreme za glamuroznu večer počele su prije nekoliko dana konzultacijama u studiu Arilea kad je dobitna kombinacija bila još u nastajanju! Danijela se s veseljm prepustila u ruke ovom iskusnom modnom dvojcu! U neodoljivoj haljini, inspiriranoj crno-bijelim svijetom poznatog fotografa Man Raya, Danijela je oživjela retro stil devedesetih godina i još jednom pokazala kako osim čarobnog glasa i zavidne linije, ima i istančan ukus za modu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene